Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Verzendzakken transparant

Toont alle 5 resultaten

Transparante verzendzakken online bestellen

Transparante verzendzakken online bestellen voor het verpakken van uw kleding, tijdschriften, brochures of andere materialen? Vaak worden de hiervoor genoemde producten bij u geleverd zonder beschermend materiaal. Het staat niet professioneel als u een los kledingstuk, telefoonhoesje of bijvoorbeeld tijdschrift presenteert zonder een beschermende laag. Door middel van een kledingzak (ook wel transparante zakken genoemd) beschermt u uw producten tegen stof en waterdruppels. Bekijk hieronder alle informatie zodat u weet of en welke transparante kledingzakken geschikt zijn!

Transparante zakken kopen!

Soms ontvangt u uw voorraad goederen los in dozen. De goederen zijn niet verpakt in een productverpakking en u kunt deze producten daarom niet mooi presenteren. De transparante zakken in ons assortiment bieden een eenvoudige oplossing om uw assortiment toch op een professionele manier aan te bieden aan uw klant.

Daarnaast zorgen de kledingzakken er ook voor dat uw kledingstukken niet verschuiven en opgevouwen blijven. Als u uw kleding netjes opvouwt en vervolgens verpakt in onze doorzichtige zakken, dan zal deze ook netjes gevouwen in uw kledingwinkel blijven liggen. En mocht u uw kleding versturen, dan komt de kleding uiteraard ook netjes gevouwen bij uw klanten aan. Daarnaast zijn de transparante zakken ook nog eens een extra bescherming tegen vuil.

De transparante zakken worden ook veel gebruikt voor het versturen van mailings. U beschermt uw tijdschriften, brochures of nieuwsbrieven op deze manier tegen vuil gedurende het verzendproces. Daarnaast voegt u eenvoudig een extra velletje toe met daarop het adres van uw klant.

Transparante verpakking van klein tot groot

Verpakking Voordeel heeft vijf gangbare maten in het assortiment, van klein tot groot. De kleinste maat transparante zakken (125 x 170 mm) is ideaal voor het verpakken en beschermen van bijvoorbeeld uw wenskaarten. De grootste maat transparante verzendzakken wordt vaak gebruikt voor het verpakken van grote kledingstukken.

Bekijk hieronder ons volledige assortiment verzendzakken!

Type transparante verzendzak Maat Dikte
Transparante verzendzak XS 125 x 170 + 25 mm klep 30 micron
Transparante verzendzak S 165 x 220 + 30 mm klep 40 micron
Transparante verzendzak M 225 x 310 + 40 mm klep 40 micron
Transparante verzendzak L 300 x 400 + 50 mm klep 40 micron
Transparante verzendzak XL 400 x 600 + 50 mm klep 40 micron

De transparante verzendzakken zijn gemaakt van het plastic polypropyleen. Dit type plastic is vrijwel onbreekbaar, waardoor het uitermate geschikt is om uw mailings in te verpakken. De plakstrip aan de bovenzijde van de mailing bag is hersluitbaar. Als u of uw klant de kleding uit de verpakking haalt, dan kan deze daarna nog hergebruikt worden.

Transparante verzendzakken bestellen bij Verpakking Voordeel

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor de aanschaf van doorzichtige verzendzakken. Iedereen kan bij ons terecht. Het maakt niet uit of u de transparante zakken in groot of kleine aantallen wil aanschaffen. Bij afname van grotere aantallen profiteert u ook nog eens van gunstige stapelkortingen. Verpakking Voordeel biedt naast transparante verzendzakken veel meer verpakkingsmaterialen aan. Ook voor o.a. luchtkussen enveloppen, brievenbusdozen, verzenddozen, tape of wikkelfolie bent u bij Verpakking Voordeel aan het juiste adres. Wij leveren al onze producten uit voorraad. Dit betekent dat u uw bestelling de volgende dag al geleverd krijgt als u voor 17:00 uur bestelt!

Transparante zakken afhalen

Het bestellen van de transparante verzendzakken is heel eenvoudig. U heeft de doorzichtige zakken besteld in slechts een aantal muisklikken. Na het invullen van uw contactgegevens kunt u betalen in de beveiligde omgeving van uw eigen bank. Uw bestelling op factuur afronden is ook mogelijk. Indien u uw bestelling graag wil afhalen in Bleiswijk, dan kunt u deze ook contant betalen.

Heeft u een Transparante verpakking gezien dat u nodig heeft, maar wilt u deze graag in een kleinere of grotere hoeveelheid afnemen? Kies dan voor de Bestelling op Maat van Verpakking Voordeel! Uw doorzichtige verzendzakken afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Gouda, Delft, Leidschendam-Voorburg of Pijnacker-Nootdorp?

Neem snel contact met ons op via  (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in om de mogelijkheden bij bestellingen op maat met ons te bespreken.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel