Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Verzendzakken transparant

Toont alle 5 resultaten

Transparante verzendzakken online bestellen

Transparante verzendzakken online bestellen voor het verpakken van uw kleding, tijdschriften, brochures of andere materialen? Verpakking Voordeel heeft vijf gangbare maten in het assortiment, van klein tot groot. De kleinste maat transparante verzendzakken (125 x 170 mm) is ideaal voor het verpakken en beschermen van bijvoorbeeld uw wenskaarten. De grootste maat transparante (doorzichtige) verzendzakken wordt veelal gebruikt voor het verpakken van grote kledingstukken.

Bekijk hieronder ons volledige assortiment verzendzakken!

Type transparante verzendzak Maat Dikte
Transparante verzendzak XS 125 x 170 + 25 mm klep 30 micron
Transparante verzendzak S 165 x 220 + 30 mm klep 40 micron
Transparante verzendzak M 225 x 310 + 40 mm klep 40 micron
Transparante verzendzak L 300 x 400 + 50 mm klep 40 micron
Transparante verzendzak XL 400 x 600 + 50 mm klep 40 micron

Onze transparante verzendzakken

De transparante verzendzakken (ook wel transparante enveloppen, mailings bags, mailingbags en transparante kleding verzendzakken genoemd) worden veelal gebruikt voor twee doeleinden. Het eerste is het verpakken van uw kleding. De doorzichtige verzendzakken beschermen de kleding tegen water en vuil. Omdat wij meerdere maten transparante zakken aanbieden in onze webshop, verpakt u eenvoudig uw T-shirts, overhemden, truien en broeken. Als tweede worden de doorzichtige mailingbags gebruikt voor het verpakken van mailings aan uw klanten. U beschermt uw tijdschriften, brochures of nieuwsbrieven op deze manier tegen vuil gedurende het verzendproces. Daarnaast voegt u eenvoudig een extra velletje toe met daarop het adres van uw klant.

De transparante verzendzakken zijn gemaakt van het plastic polypropyleen. Dit type plastic is vrijwel onbreekbaar, waardoor het uitermate geschikt is om uw mailings in te verpakken. De plakstrip aan de bovenzijde van de mailing bag is hersluitbaar. Indien u of uw klant de kleding uit de verpakking haalt, kunt u  de verzendzak nog hergebruiken.

Doorzichtige verzendzakken bestellen bij Verpakking Voordeel

Verpakking Voordeel biedt naast transparante verzendzakken veel meer verpakkingsmaterialen aan. Ook voor o.a. luchtkussen enveloppen, brievenbusdozen, verzenddozen, tape of wikkelfolie bent u bij Verpakking Voordeel aan het juiste adres. In bovenstaand overzicht ziet u welke afmetingen wij hanteren voor onze verzendzakken.

Het bestellen van de transparante verzendzakken is ontzettend eenvoudig. U heeft de doorzichtige zakken besteld in slechts een aantal muisklikken. Na het invullen van uw contactgegevens kunt u betalen in de beveiligde omgeving van uw eigen bank. Uw bestelling op factuur afronden behoort ook tot de mogelijkheden. Indien u uw bestelling graag wilt afhalen in Bleiswijk, dan kunt u deze ook contant betalen.

Heeft u een product gezien dat u nodig heeft, maar wilt u deze graag in een kleinere of grotere hoeveelheid afnemen? Kies dan voor de Bestelling op Maat van Verpakking Voordeel! Uw verzendzakken afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Leidschendam-Voorburg of Pijnacker-Nootdorp?

Neem snel contact met ons op via  (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in om de mogelijkheden bij bestellingen op maat met ons te bespreken.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel