Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Plastic verzendzakken

Toont alle 17 resultaten

COEX zakken online bestellen

Plastic (COEX) verzendzakken voordelig online bestellen? Dan bent u helemaal op de juiste pagina van Verpakking Voordeel terecht gekomen. Wij hebben plastic koerierszakken in alle gangbare formaten, zodat u uw producten veilig naar uw klanten kunt versturen. Bekijk hieronder snel ons volledige assortiment plastic verzendzakken!

Over de plastic verzendzakken

In een wereld waarin alles digitaal geregeld kan worden zijn we eigenlijk alleen maar meer pakketjes gaan versturen. Plastic verzendzakken (COEX zakken) worden door webshops veelal gebruikt om kledingstukken of stoffen materialen in te versturen. Niet vreemd, want de verzendzakken van plastic zijn oersterk, licht in gewicht en bestand tegen alle denkbare weersomstandigheden. Met een plastic COEX zak weet u dus zeker dat uw producten in optimale conditie bij uw klanten terecht komen.

Dit is belangrijk, want tevreden klanten blijven klanten, en leveren ook nieuwe klanten op! Waarborg de verzending van uw producten daarom met de COEX zakken van Verpakking Voordeel.

Onze plastic verzendzakken

Onze plastic verzendzakken, ook wel COEX zakken of webshopbags genoemd, zijn ideaal om kwetsbare producten te versturen, zoals kleding en stoffen. Kartonnen verzenddozen kunnen door regen bijvoorbeeld schade toebrengen aan kleding. Met de plastic mailingbags is dit niet mogelijk. De materialen zijn immers vocht- en vuilafstotend.

U vindt bij Verpakking Voordeel COEX kledingverzendzakken in alle gangbare maten; van maat S met een afmeting van 255 x 340 mm tot de XL bags met een afmeting van 610 x 457 mm. De verzendzakken zijn ondoorzichtig en daarmee is de privacy van uw klanten gewaarborgd. Het afsluiten van onze plastic verzendzakken is in een handomdraai gebeurd middels de krachtige plakstrip aan de bovenzijde van de verzendzak. Deze plakstrip is zo krachtig, dat het onmogelijk is om de plastic verzendzak te openen zonder deze te beschadigen.

Adresgegevens kunnen aan de buitenzijde van de webshopbag middels een permanent marker of een adressticker worden aangebracht, maar veel professioneler is het natuurlijk wanneer u de factuur of pakbon in onze paklijstenveloppen toevoegt aan het pakketje. Ook deze zijn vervaardigd van plastic (en daardoor tevens water- en vuilafstotend) en kunnen middels de plakstrip eenvoudig worden aangebracht op de plastic kledingverzendzak.

Verzendzakken (COEX zakken) bestellen bij Verpakking Voordeel

Het bestellen van onze plastic verzendzakken, verzenddozen, enveloppen en toebehoren hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden voor u. Met één klik op de knop voegt u de gewenste verpakkingsmaterialen toe aan uw winkelmandje waarna u kunt afrekenen middels betrouwbare betaalmethoden als iDeal of overboeking.

Een COEX zak uit ons assortiment gezien, maar zou u deze graag in een grotere of kleinere hoeveelheid bij ons willen bestellen? Maak dan gebruik van onze Bestelling op Maat service. Desgewenst kunnen wij onze verpakkingsmaterialen in een kleinere of grotere hoeveelheid aan u leveren. Uw verzendzakken afhalen in Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft of Leidschendam-Voorburg?

Neem snel contact met ons op via (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in om de opties te bespreken met onze medewerkers van de klantenservice.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel