Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Plastic verzendzakken

Toont alle 17 resultaten

Plastic verzendzakken van Verpakking Voordeel

Binnen de verzendzakken zijn de plastic verzendzakken het meest gebruikte plastic verpakkingsmateriaal. Bij Verpakking Voordeel koopt u plastic verzendzakken in alle gangbare maten. Wij verkopen verzendzakken voornamelijk in het wit, maar zwarte verzendzakken zijn ook beschikbaar in de vier meest gebruikte afmetingen. Met onze plastic verzendzakken kunt u uw bestellingen veilig naar uw klant versturen. De dikte van de verzendzakken wordt uitgedrukt in micron. Wij verkopen verzendzakken in 50 en 70 micron. Hoe hoger het aantal micron, hoe dikker het plastic van de verzendzak is. Alle plastic verzendzakken kunt u bij Verpakking Voordeel per stuk kopen. 

Witte plastic verzendzakken

Plastic verzendzakken worden veel gebruikt voor het versturen van kleding en andere stoffen producten. Verzendzakken worden daarom ook wel ‘plastic verzendzakken kleding’ genoemd. De witte verzendzak is niet doorzichtig. Hierdoor is de inhoud van de verzendzak niet zichtbaar. Aan de buitenkant kunt u gemakkelijk met een watervaste stift de adresgegevens noteren. Maar ook een verzendlabel of een paklijstenvelop blijft plakken op de witte verzendzakken. Wij verkopen de witte kleding verzendzakken van maat XS tot en met maat megaXL. De plastic verzendzakken zijn 100% recyclebaar. 

Plastic verzendzakken met retourstrip

De witte plastic verzendzakken zijn in de drie meest gebruikte afmetingen ook verkrijgbaar met een retourstrip. Dit zijn de maten M tot en met XL. Dit houdt in dat deze plastic verzendzakken een dubbele plakstrip hebben. De bovenste plakstrip gebruikt u zelf om uw bestelling in te versturen. De onderste plakstrip kan uw klant gebruiken wanneer zij de bestelling (gedeeltelijk) willen retourneren. Verzendzakken met een retourstrip zijn een duurzaam alternatief, omdat de plastic verzendzak op deze manier hergebruikt wordt. Retour verzendzak maat L is bijvoorbeeld een geschikte kleding verzendzak voor truien, vesten en broeken.  Verzendzak maat XL met retourstrip is ideaal om bijvoorbeeld schoenendozen of jassen in te versturen. 

Zwarte plastic verzendzakken

Wanneer u meer wil opvallen met uw plastic verpakkingsmateriaal, maar (nog) geen plastic verzendzakken wil bedrukken dan zijn zwarte verzendzakken de perfecte oplossing. Door te kiezen voor zwarte verzendzakken zal uw verzendverpakking opvallen tussen de andere zendingen die vrijwel altijd in witte verzendzakken worden verstuurd. De zwarte verzendzak is geschikt voor onder andere kleding webshops omdat de zwarte kleur de bestellingen ook een stoere uitstraling geeft. Verzendzak maat S en maat M verkopen wij in 50 micron. In verzendzak maat L en maat XL worden meestal zwaardere en soms ook scherpere producten verstuurd. Deze zijn daarom gemaakt van 70 micron plastic. 

Voordelige plastic verzendzakken

Het grote voordeel is dat verzendzakken goedkoop zijn. Plastic verzendzakken zijn sterk, maar toch licht in gewicht. Het afsluiten van de verzendzakken gaat heel eenvoudig met de sterke permanente sluitstrip aan de bovenkant van de verzendzak. Omdat het een permanente sluitstrip is, is het onmogelijk om de verzendzak te openen zonder deze te beschadigen. Ook kunt u de verzendzakken volledig om uw producten heen vouwen. U kunt de verzendzak op deze manier passend maken aan uw product. Ook zit uw bestelling op deze manier stevig in de verzendverpakking waardoor deze niet in de verzendzak beweegt. Een ander voordeel is dat plastic verzendzakken heel weinig ruimte innemen. Waar u bij verzenddozen meer opslagruimte kwijt bent, is dat bij verzendzakken niet het geval. 

Coex verzendzakken

De plastic verzendzakken zijn gemaakt van coex en worden daarom ook wel coex verzendzakken genoemd. De coex verzendzakken zijn 100% recyclebaar. Wij verkopen de coex verzendzakken in een dikte van 50 micron en 70 micron. De zakken zijn waterdicht en beschermen uw bestellingen ook tegen stof en vuil. Een kartonnen verzenddoos kan door regen beschadigen en hiermee ook de inhoud. In een plastic verzendzak gebeurt dit niet. Zo weet u zeker dat uw bestelling onbeschadigd aankomt met onze webshopzak. 

Kleine plastic verzendzakjes geschikt als brievenbuspakket

Het kleinste witte verzendzakje is maat XS en heeft een afmeting van 165 x 220 mm. Behalve maat XS is ook verzendzakje maat S geschikt voor de brievenbus. Houd er bij het gebruik van een plastic verzendzak als brievenbuspakket rekening mee dat uw pakket niet hoger mag zijn dan 3,2 centimeter. De kleine verzendzakjes zijn ideaal voor het versturen van telefoonhoesjes, sieraden en haaraccessoires. 

Grote plastic verzendzakken

Ook voor grote producten is de plastic verzendzak uitermate geschikt. Onze een-na-grootste verzendzak is maat XXL. Deze plastic webshopzak heeft een afmeting van 750 x 650 mm. Deze grote verzendzak wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het verzenden van winterjassen, maar ook voor het versturen van kussens of dekens is deze afmeting geschikt. Onze grootste verzendzak is maat MegaXL. Deze grote verzendzak heeft een afmeting van 950 x 850 mm. Deze verzendzak kan ook gebruikt worden als extra bescherming om een grote verzenddoos heen. Op deze manier is de bestelling extra beschermd tegen vocht en vuil. 

Goedkope plastic verzendzakken kopen

U koopt uw plastic verzendzakken goedkoop bij Verpakking Voordeel. De verzendzakken zijn per stuk te koop. Maar de prijs van de plastic verzendzak wordt voordeliger wanneer u er meer bestelt. Wij werken namelijk met stapelkorting.  Wanneer u de juiste afmeting, kleur en dikte heeft gevonden, kiest u het gewenste aantal en voegt u deze toe aan de winkelwagen. U heeft bij ons de mogelijkheid om via iDEAL te betalen of binnen 14 dagen te betalen via bankoverschrijving. 

Plastic verzendzakken bestellen en afhalen

Wanneer u uw plastic verzendzakken liever wil afhalen behoort ook dit tot de mogelijkheden. Zeker wanneer u in de buurt woont van Utrecht, Rotterdam en Den Haag bespaart u hiermee op de verzendkosten en heeft u de verzendzakken dezelfde dag nog in huis. Plastic verzendzakken bestellen en afhalen gaat op dezelfde manier. U kiest in de laatste stap voor de verzendmethode ‘Afhalen’. U kunt uw bestelling afhalen op doordeweekse dagen tussen 12:00 en 17:30. Wij zijn gevestigd in Moordrecht op de Westbaan 270. Wanneer u uw bestelling wil afhalen is het bij ons ook mogelijk om te pinnen of contant te betalen.

Plastic verzendzakken bedrukken en plastic verzendzakken op maat

Naast onze witte en zwarte plastic verzendzakken is het ook mogelijk om uw plastic verzendzakken te bedrukken. U kunt bijvoorbeeld uw verzendzak bedrukken in uw huisstijlkleuren. Maar u maakt de webzak nog persoonlijker door de verzendzak te bedrukken met uw logo. Naast dat de verzendzak persoonlijk is, valt uw plastic verpakkingsmateriaal op tussen de andere pakketten. U maakt op deze manier ook reclame. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. U kunt dit contactformulier ook gebruiken wanneer u een verzendzak op maat gemaakt wil hebben die perfect passend is voor uw product. 

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel