Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Papieren verzendzakken

Toont alle 4 resultaten

Verzendzak papier van Verpakking Voordeel

Wanneer u op zoek bent naar een milieubewuste verzendverpakking dan is de papieren verzendzak een duurzame oplossing. Klanten zoeken niet alleen vaker naar duurzame producten, maar ze vinden het ook belangrijk dat hun producten duurzaam worden verzonden, een papieren verzendzak biedt hiervoor een oplossing.. Karton en papier zijn duurzamer dan plastic. Een papieren verzendzak is dan ook het duurzame alternatief voor de plastic verzendzak. De papieren verzendzakken zijn gemaakt van 100% kraftpapier en zijn volledig recyclebaar. Wat de verzendzak van papier extra milieuvriendelijk maakt, is dat alle vier de afmetingen een dubbele plakstrip hebben. Hiermee wordt er ook bij retouren minder verzendmateriaal gebruikt. U kunt de papieren verzendzakken per stuk bij ons bestellen. Op deze manier hoeft u niet in één keer grote aantallen te bestellen en kunt u eenvoudig de verzendzakken van papier testen.

Papieren verzendzak kleding

Verzendzakken zijn het meest gebruikte verzendmateriaal. Kartonnen verzenddozen zijn voor kleding en andere (stoffen) producten die weinig bescherming nodig hebben minder praktisch dan verzendzakken. Maar ook voor kleding kan nu een papieren verpakking gebruikt worden. Het wordt dan ook wel ‘papieren verzendzak kleding’ genoemd. Het kraftpapier is vuil- en waterafstotend. Het verzenden van zowel kleine als grote producten kan met de verzendzakken van papier. Voor het versturen van bijvoorbeeld sieraden of andere kleine accessoires komt u uit bij het kleine papieren verzendzakje, maat XS. T-shirts verstuurt u eenvoudig met verzendzak papier maat M. Het versturen van onder andere truien, vesten of broeken doet u met onze grote papieren verzendzak, maat L. In onderstaande tabel ziet u de vier soorten die wij verkopen met bijbehorende afmetingen en dikte.

Type verzendzak Afmeting Dikte papier Plakstrip
Papieren verzendzak XS 162 x 229 x 40 mm 120 gram Dubbel
Papieren verzendzak S 250 x 350 x 50 mm 120 gram Dubbel
Papieren verzendzak M 350 x 450 x 80 mm 120 gram Dubbel
Papieren verzendzak L 450 x 570 x 100 mm 120 gram Dubbel

Wat maakt de papieren verzendzak duurzaam?

De papieren verzendzakken zijn gemaakt van 100% kraftpapier. Kraftpapier is papier gemaakt van gerecycled materiaal. Ook zijn de verzendzakken voorzien van een FSC-keurmerk. Dit betekent dat het hout dat gebruikt wordt op een duurzame manier is verkregen. Wat verzendzakken extra milieuvriendelijk maakt, is dat verzendzakken volledig om een product heen te vouwen zijn. Hierdoor verpak je minder ‘lucht’ en wordt er dus geen loze ruimte verspild.  Een laatste kenmerk wat de papieren verzendzakken duurzaam maakt, is de dubbele plakstrip. U wilt het aantal retouren natuurlijk zo klein mogelijk houden, maar mocht het voorkomen dan kan de papieren verzendzak hergebruikt worden. De onderste plakstrip gebruikt uw klant wanneer zij (een gedeelte van) hun bestelling retourneren. 

Gebruik van de duurzame verzendzak papier

Papieren verzendzakken worden veel gebruikt om stoffen producten in te versturen. De duurzame verzendzakken hebben een blokbodem. Dit houdt in dat de verzendzakken een rechthoekige bodem hebben. De papieren verzendzakken blijven hierdoor rechtop staan, maar hierdoor kan er ook meer volume in de verzendzakken. Omdat de papieren verzendzak rechtop kan staan, wordt de papier verzendzak ook wel gebruikt als geschenkverpakking of cadeauverpakking. Wanneer de blokbodem niet is uitgevouwen zijn de papieren verzendzakken volledig plat en deze nemen dan ook weinig ruimte in. Adresgegevens schrijft u met een stift op de papieren verzendzak, maar u kunt de pakbon en/of factuur ook in een paklijstenvelop op de verzendzak plakken. 

Verzendzakken papier bestellen

Verzendzakken papier voordelig online bestellen? Het is mogelijk om de milieuvriendelijke papieren verzendzakjes per stuk te bestellen. Wij werken met stapelkorting. Dus hoe meer u bestelt, hoe goedkoper de papieren verzendzakken zijn. Bestellen gaat heel eenvoudig. U kiest het gewenste formaat en vult in hoeveel verzendzakken u wilt hebben. Wanneer u de papieren verzendzakken voor 17:00 uur heeft besteld, worden deze dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven de € 200,- betaalt u geen verzendkosten. U kunt bij ons betalen middels iDEAL. Ook betalen via overboeking is mogelijk, met een betaaltermijn van 14 dagen. 

Goedkope papieren verzendzakken afhalen

Bij Verpakking Voordeel kunt u goedkoop papieren verzendzakken bestellen. Heeft u de papieren verzendzakken dezelfde dag nog nodig? U kunt al ons verpakkingsmateriaal ook afhalen in Moordrecht. Moordrecht is gunstig gelegen tussen de verbindingswegen van Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Wanneer u uw bestelling komt afhalen is het ook mogelijk om contant te betalen of te pinnen. Afhalen kan op werkdagen tussen 12:00 en 17:30. 

Papieren verzendzak bedrukken

Op zoek naar een persoonlijke duurzame papieren verpakking? Ook het bedrukken van papieren verzendzakken is mogelijk. Door uw bedrijfslogo of slogan op de verzendzakken te drukken ziet uw papieren verpakking er niet alleen professioneel uit, maar maakt u ook extra reclame. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u liever eerst telefonisch contact opnemen? Bel dan gerust op  (+31) (0)6-17 81 63 72.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel