Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Verzendzakken

Toont alle 24 resultaten

Verzendzakken online bestellen

Verzendzakken online bestellen om uw producten veilig te versturen naar uw klant? Dan bent u helemaal op de juiste website terecht gekomen. Verpakking Voordeel heeft plastic verzendzakken en transparante verzendzakken in het assortiment, met de meest gangbare maten, waarmee u uw producten eenvoudig kunt versturen via pakket- of brievenbuspost. Bekijk hieronder snel ons volledige assortiment verzendzakken!

Producten veilig verzenden

Als webshop eigenaar wilt u natuurlijk dat uw producten veilig en in goede conditie aankomen bij uw klant. Een goede service en verzending levert u meer op dan u in eerste instantie denkt. Het zorgt namelijk dat klanten ook klanten blijven. Bovendien zorgen positieve reacties en recensies voor nieuwe klanten.

De verzendzakken van Verpakking Voordeel zijn dé oplossing.

Onze verzendzakken

Onze verzendzakken (ook wel COEX zakken, koerierszakken, mailingbags en kleding verzendzakken genoemd) zijn ideaal om uw producten veilig te versturen naar uw klant. De plastic zakken zijn vervaardigd van stevige materialen, zodat scheuren in de verpakking praktisch in zijn geheel wordt uitgesloten. De zakken zijn bovendien water- en vuilafstotend. Perfect om gevoelige producten in te versturen, zoals bijvoorbeeld kleding of andere stoffen materialen.

Bij Verpakking Voordeel willen we niet alleen dat u uw producten veilig kunt verzenden naar uw klanten; we willen tevens dat u zo efficiënt mogelijk te werk kan gaan bij het inpakken van de producten.

Zo zijn onze verzendzakken (coex zakken) eenvoudig te sluiten middels de zelfklevende permanente plakstrip. Adresgegevens kunt u met een permanent marker op de plastic verzendzakken schrijven, maar veel professioneler is het natuurlijk wanneer u de factuur of de pakbon in onze paklijstenveloppen toevoegt aan het pakketje. Indien nodig kunt u de binnenkant van de verzendzak extra beveiligen met opvulmateriaal als luchtkussens of schuimkorrels. Zo weet u zeker dat uw pakket in optima forma bij de klant terecht komt!

Verpakkingsmateriaal bestellen bij Verpakking Voordeel

Het bestellen van verzendzakken, verzenddozen, enveloppen en toebehoren is bij Verpakking Voordeel zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In bovenstaand overzicht ziet u welke afmetingen wij hanteren voor onze verzendzakken. Het Small-formaat verzendzak (coex zak) kunt u in veel gevallen versturen via brievenbuspost. Handig, want klanten hoeven dan niet thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. De overige verzendzakken uit ons assortiment verstuurt u doorgaans via de pakketpost.

Bestellen van onze coex zakken en andere verpakkingsmaterialen gebeurt via 1 klik op de knop. Zodra u uw bestelling volledig heeft, kunt u bij ons afrekenen via betrouwbare betaalmethodes als iDeal of overboeking. Contant betalen is mogelijk wanneer u uw goederen komt afhalen op onze afhaallocatie in Bleiswijk.

Bestelt u voor 16.00 uur? Dan zorgen wij er voor dat uw bestelling de volgende dag al in huis is. Heeft u een product gezien dat u nodig heeft, maar wilt u deze graag in een kleinere of grotere hoeveelheid afnemen? Kies dan voor de Bestelling op Maat van Verpakking Voordeel! Uw verzendzakken afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Leidschendam-Voorburg of Pijnacker-Nootdorp?

Neem snel contact met ons op via  (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in om de mogelijkheden bij bestellingen op maat met ons te bespreken.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel