Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Verzendzakken

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Verzendzakken kopen doet u online bij Verpakking Voordeel

Uw producten op een veilige en betrouwbare manier versturen naar uw klanten? Dan heeft u de kwalitatief sterke verzendzakken van Verpakking Voordeel nodig. Ons assortiment bestaat uit sterke plastic COEX verzendzakken, handige transparante verzendzakken en duurzame ecologische papieren verzendzakken. Bekijk hieronder ons volledige assortiment verzendzakken!

Bekijk onze plastic COEX verzendzakken 

Nagenoeg alle plastic verzendzakken in ons assortiment zijn gemaakt van sterk COEX. Dit is een krachtig maar lichtgewicht soort plastic dat water en vuil afstoot. Ideaal materiaal om producten in te verzenden. De plastic zakken zijn vervaardigd uit stevige materialen, zodat de kans op scheuren in de verpakking nagenoeg volledig wordt uitgesloten. De zakken zijn bovendien water- en vuilafstotend. Perfect om gevoelige producten in te versturen, zoals bijvoorbeeld kleding of andere materialen.

Daarnaast kunt u uw producten met COEX verzendzakken heel efficiënt inpakken, omdat onze COEX verzendzakken eenvoudig af te sluiten zijn middels de zelfklevende permanente plakstrip. Indien nodig kunt u de binnenkant van de verzendzak extra beveiligen met opvulmateriaal als luchtkussens of schuimkorrels. Zo weet u zeker dat uw pakket in optima forma bij de klant terechtkomt.

Zie ook de transparante plastic verzendzakken

De transparante plastic verzendzakken zijn ideaal voor het versturen van bijvoorbeeld  tijdschriften of brochures. Ook worden deze kwalitatieve verzendzakken steeds vaker gebruikt om kleding in te verzenden. Het verpakken van producten gaat eenvoudig en snel en het stevige plastic beschermt uw producten tegen vuil en vocht. De verzendzakken sluit u af met een hersluitbare kleefstrip aan de bovenkant.

Ga voor duurzame verzendzakken van papier

Verzendzakken van papier zijn de milieuvriendelijke oplossing voor het verpakken van uw producten. De ECO verzendzakken van Verpakking Voordeel zijn voorzien van een stevige plakstrip. Daarnaast bevat de papieren verzendzak een retourstrip zodat uw klanten dezelfde verzendzakken kunnen gebruiken voor het retourneren. Hiermee kunt u op een duurzame manier producten als kleding of textiel verzenden. 

Laat uw verzendzakken professioneel bedrukken en/of op maat maken

Voor een extra professionele uitstraling kunt u uw verzendzakken ook laten bedrukken bij Verpakking Voordeel. Dit kan interessant zijn voor u, zeker wanneer u van plan bent om ongeveer 2500 stuks af te nemen. Hetzelfde geldt min of meer voor als u verzendzakken op maat wilt laten maken voor het product dat u verkoopt. Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw verzendzakken te laten bedrukken. Dit kan ook telefonisch 

Verzendzakken online bestellen bij Verpakking Voordeel

Bestellen van onze verzendzakken en andere verpakkingsmaterialen is heel eenvoudig. Zodra u uw bestelling volledig heeft, kunt u bij ons afrekenen via betrouwbare betaalmethodes als iDeal of overboeking. Contant betalen is mogelijk wanneer u uw goederen komt afhalen op onze afhaallocatie in Bleiswijk.

Bestelt u voor 17.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling de volgende dag al in huis is. Heeft u een product gezien dat u nodig heeft, maar wilt u deze graag in een kleinere of grotere hoeveelheid afnemen? Kies dan voor de Bestelling op Maat van Verpakking Voordeel! Uw verzendzakken afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Leidschendam-Voorburg of Pijnacker-Nootdorp?

Neem snel contact met ons op via  (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in om de mogelijkheden bij bestellingen op maat met ons te bespreken. 

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel