Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Verzendzakken

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Verzendzakken als verpakkingsmateriaal

Verzendzakken zijn het ideale verpakkingsmateriaal voor veel webshops. Deze worden veel gebruikt voor het versturen van kleding of andere stoffen producten. Bestel verzendzakken bijvoorbeeld ook als u schoenendozen als pakketpost wil versturen. Het is verreweg de snelste en goedkoopste manier. Verzendzakjes bestellen kan bij ons per stuk. Hierdoor kunt u ook een extra afmeting testen zonder een groot aantal verzendzakken te hoeven bestellen. De meest gebruikte verzendzak is de coex-verzendzak. De coex-verzendzak verkopen wij in vele afmetingen en zowel met een dubbele als enkele plakstrip. Wij verkopen witte en zwarte plastic verzendzakken. 

Wilt u uw bestelling versturen met een leuke verzendzak, maar wel gebruikmaken van een duurzame verzendzak? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bij ons kunt u namelijk papieren verzendzakken bestellen. Wij verkopen de papieren verzendzakken in de vier meest gangbare maten. Ook voor het verpakken van tijdschriften of kaarten kunt u een verzendzak gebruiken. U kunt bij ons transparante verzendzakken kopen die uw producten beschermen tegen vocht.   Omdat deze verzendzakken doorzichtig zijn ziet de klant direct wat er in zit zonder de zak te hoeven openen. De doorzichtige verzendzakken zijn verkrijgbaar in 5 afmetingen. 

Voordelen van een verzendzak

Veel webshops kiezen voor een verzendzak omdat deze bijna geen opslagruimte inneemt en licht in gewicht zijn. Ook zijn verzendzakken kleding goedkoop in verhouding met andere verzendmaterialen. Een ander voordeel is dat u een verzendzak volledig om de producten heen vouwt. Hierdoor wordt er weinig ‘lucht’ verpakt in verhouding met een verzenddoos en verschuift uw bestelling niet in de verpakking. Ook het gebruiksgemak is een groot voordeel van verzendzakjes. U plaatst de bestelling in de verzendzak en sluit deze af met de plakstrip. Wanneer u kiest voor een verzendzak met retourstrip kan de klant dezelfde verzendzak hergebruiken bij een eventuele retournering.  

Verzendzakjes als brievenbuszending 

Een ander voordeel is dat wij ook verzendzakken verkopen die door de brievenbus kunnen. Bestellingen met een gewicht van minder dan 2 kilogram mogen via de brievenbuspost verzonden worden. Op die manier heeft u lagere verzendkosten. Een brievenbuspakket mag maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot zijn. Dit betekent dat onze coex-verzendzakken en papieren verzendzakken maat XS en S brievenbus geschikt zijn. Verzendzakken kopen die geschikt zijn voor de brievenbus? Al onze verzendzakken kleding zijn per stuk verkrijgbaar.

Plastic verzendzakken

De meestgebruikte verzendzak is de plastic verzendzak, ook wel coex zakken of verzendzakken webshop genoemd. Wij verkopen de plastic verzendzakken in verschillende afmetingen en in twee diktes en kleuren. Deze verzendzakken zijn ondoorzichtig. Voor een kleine verzendzak komt u uit bij onze witte plastic verzendzak maat XS met een afmeting van 165 x 220 mm en een dikte van 50 micron. Deze zijn ideaal voor het versturen van bijvoorbeeld telefoonhoesjes of sieraden. Onze grote plastic verzendzak is maat Mega XL met een afmeting 950 x 850 mm en een dikte van 70 micron. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het versturen van meerdere grote kledingstukken, kussens of dekbedden. De dikte van het plastic wordt uitgedrukt in micron. U kunt coex-verzendzakken kopen in 50 micron en 70 micron. Coex is een krachtig maar lichtgewicht soort plastic dat water en vuil afstoot. De plastic zakken zijn vervaardigd uit stevige materialen, zodat de kans op scheuren in de verpakking nagenoeg volledig wordt uitgesloten. 

Bestel verzendzakken met retourstrip

Drie van onze witte coex-verzendzakken verkopen wij ook met een retourstrip. Dit betekent dat de verzendzakken een dubbele plakstrip hebben. U gebruikt de bovenste plakstrip zelf en de onderste plakstrip kan uw klant gebruiken als zij de bestelling onverhoopt willen retourneren. 

Zwarte verzendzakken

Naast de standaard witte verzendzakken kunt u bij ons ook zwarte verzendzakken kopen. Onze zwarte verzendzakken zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als onze witte verzendzakken, namelijk coex. De kleur zwart geeft de zak naast een opvallend ook een stoer uiterlijk. U weet zo zeker dat uw kleding en andere niet-breekbare producten extra opvallen tussen de plastic verzendzakken van andere webshops. Zwarte verzendzakken zijn te bestellen in maat S tot en met maat XL. De zwarte verzendzak heeft een permanente sluitstrip. De verzendzak kan niet geopend worden zonder de verzendzak te beschadigen. De klant ziet zo dat de order compleet en ongeopend is aangekomen. 

Papieren verzendzakken

Het is steeds belangrijker om uw bestellingen op een verantwoorde en duurzame manier te verzenden. Bestel de papieren verzendzak om zo uw webshop bestellingen milieuvriendelijk te verzenden. U kunt bij ons papieren verzendzakken kopen in vier afmetingen. De kleine papieren verzendzak heeft een afmeting van 162 x 229 mm. De grootste papieren verzendzak is 450 x 570 mm. U kunt de papieren verzendzakken op iedere gewenste hoogte dichtplakken met de permanente zelfklevende plakstrip. Al onze papieren verzendzakken hebben een dubbele plakstrip. Dit maakt de papieren verzendzak nog duurzamer. Uw klant kan dezelfde verzendzak namelijk hergebruiken bij het retourneren van een bestelling. De papieren verzendzak is gemaakt van stevig materiaal, namelijk gerecycled kraftpapier. De papieren verzendzakken zijn voorzien van het FSC-keurmerk. 

Transparante verzendzakken

De transparante zakken, ook wel transparante kledingzakken genoemd, worden veel gebruikt voor het extra beschermen van folders, tijdschriften, kleding, samples, sieraden etc.  De transparante kledingzakken worden als verpakkingsmateriaal gebruikt om uw producten te beschermen tegen vocht en vuil, maar ook tegen scheuren of andere beschadigingen. Wij verkopen de kledingzakken in 5 afmetingen. De kleinste kledingzak heeft een afmeting van 

125 x 170 mm. Voor het verpakken van bijvoorbeeld truien gebruikt u onze grootste transparante kledingzak van 400 x 600 mm. Alle transparante verzendzakken hebben een hersluitbare plakstrip. De zak kan dan ook na openen hergebruikt worden.

Verzendzakken bedrukken

Bij Verpakking Voordeel is het ook mogelijk om uw papieren verzendzak of plastic verzendzak te bedrukken. U kunt op die manier uw verpakkingsmateriaal in uw eigen huisstijl laten bedrukken. De verzendzak kan in iedere gewenste kleur bedrukt worden. Verzendzakken met logo vallen niet alleen extra op, maar u maakt zo ook extra reclame.  Uw verzendzak bedrukken kan ook in afmetingen die wij niet standaard verkopen. Voor het bedrukken van verzendzakken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bestelling op maat

Een product gezien wat u nodig heeft, maar wilt u graag in grotere aantallen verzendzakjes bestellen? Of heeft u een andere afmeting verzendzak nodig? Kies dan voor de Bestelling op maat van Verpakking Voordeel! Neem hiervoor contact met ons op via (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Goedkope verzendzakken kopen

Op zoek naar goedkope verzendzakken? Leuke verzendzakken bestellen bij Verpakking Voordeel is heel eenvoudig. U kiest de gewenste kleur voor de verzendzak, de juiste afmeting en de gewenste dikte. Alle verzendzakken zijn per stuk te bestellen, maar wij werken ook met staffelkorting. Dus hoe meer verzendzakken u bestelt, hoe hoger de korting. U kunt zowel via iDEAL als op factuur betalen (betaaltermijn van 14 dagen). Wanneer u voor 17:00 bestelt, worden de verzendzakken dezelfde werkdag nog verzonden. 

Verzendzakken bestellen en afhalen

Naast verzendzakken versturen is het ook mogelijk om uw verzendzakken af te halen. Wel zo handig als u uw verzendzakken dezelfde dag nog nodig heeft. Het bestellen van verzendzakken gaat op dezelfde manier, maar bij het afrekenen kiest u voor de optie ‘Afhalen’. Wanneer u uw bestelling afhaalt, kunt u bij ons ook contant afrekenen of pinnen. Verzendzakken afhalen kan in Moordrecht. Wij zijn gevestigd op de Westbaan 270, dit ligt op het Gouwe park. Dit is gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Gouda, Delft of Leidschendam-Voorburg.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel