Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Postdozen

Toont alle 5 resultaten

Postdozen online bestellen

Postdozen voordelig online bestellen? Goed dat u bij Verpakking Voordeel op de website bent beland! Wij hebben namelijk pakketdozen in alle gangbare afmetingen waarmee u veilig uw producten naar uw klant kunt verzenden. De postdozen zijn vervaardigd van een stevig materiaal en voorzien van een professionele print voor een extra luxe uitstraling. Bekijk hierboven snel het volledige assortiment postdozen van Verpakking Voordeel!

Kwalitatieve verzending van uw producten

Vandaag de dag gaat veel digitaal, maar eigenlijk zijn we daardoor alleen maar meer pakketdozen gaan verzenden. Als webshopeigenaar ontkomt u er dan ook vrijwel niet aan: u heeft degelijke postdozen nodig om uw producten in te verzenden.

Klanten verwachten niet alleen kwaliteitsproducten; ze verwachten ook dat hun bestelling verzonden wordt met verpakkingsmateriaal van de hoogste kwaliteit. Wanneer u op volledige wijze aan deze servicebehoefte voldoet, levert dit u veel op. Niet alleen blijven klanten terug komen, ook laten zij positieve reacties + recensies achter, waardoor u tevens nieuwe klanten aantrekt.

De postdozen van Verpakking Voordeel zijn hier de oplossing voor!

Onze pakketdozen

Onze postdozen (ook wel vouwdozen, stansdozen of pakketdozen genoemd) zijn ideaal voor het verzenden van kleine tot middelgrote bestellingen. De verzenddozen zijn gemaakt van zeer stevig karton en verkrijgbaar van maatje Small tot XL. Aan de buitenzijde zijn onze postdozen voorzien van een professionele print en stralen daardoor luxe uit.

Wij leveren de pakketdozen plano. Dit betekent dat u de dozen in platte vorm van ons ontvangt. Dit scheelt aanzienlijk qua opslag en de verzenddozen zijn zo ontwikkeld, dat u ze in een handomdraai in elkaar vouwt.

Opvullen van de pakketdoos doet u natuurlijk met onze noppenfolie of opvulmateriaal zoals schuimkorrels. Op die manier weet u zeker dat uw producten binnenin de postdoos optimaal beschermd zijn. Het afsluiten van de vouwdoos is met onze verpakkingstape kinderspel en zorgt ervoor dat de pakketdoos in het bezorgproces niet onverhoopt openspringt.

De buitenzijde van de postdozen is geschikt om adresgegevens met een stift toe te voegen (of een adressticker op te plaatsen), maar veel professioneler staat het natuurlijk wanneer u uw factuur of pakketbon aan het pakket toevoegt middels onze paklijstenveloppen. U plakt ze eenvoudig op de doos en het plastic beschermt de verzendpapieren tegen barre weersomstandigheden. Zo weet u zeker dat uw pakket + verzendpapieren netjes bij uw klanten aankomen, zelfs als de bezorger door een stortbui heeft moeten lopen.

Vouwdozen bestellen bij Verpakking Voordeel

Het bestellen van onze postdozen, enveloppen, verzendzakken en toebehoren via de website hebben we voor u zo eenvoudig mogelijk gehouden. U kunt verpakkingsmaterialen middels 1 klik op de knop toevoegen aan uw winkelmandje. Afrekenen gebeurt bij ons altijd via een beveiligde verbinding en betrouwbare betaalmethodes als iDeal of overboeking. Besluit u uw bestelling bij ons af te halen in ons filiaal in Den Haag, dan kunt u tevens contant afrekenen.

Wij verzorgen ook Bestellingen op Maat. Dit is ideaal wanneer u een product heeft gezien op onze website, maar deze graag in een grotere of kleinere hoeveelheid bij ons zou willen afnemen. Uw postdozen afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft en Pijnacker-Nootdorp? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen via (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in.

Afmetingen postdozen Verpakking Voordeel

Type doos Afmetingen
Postdoos / Vouwdoos XS 249 x 157 x 48 mm
Postdoos / Vouwdoos S 255 x 185 x 85 mm
Postdoos / Vouwdoos M 336 x 251 x 110 mm
Postdoos / Vouwdoos L 400 x 261 x 150 mm
Postdoos / Vouwdoos XL 465 x 346 x 180 mm
Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel