Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Postdozen

Toont alle 5 resultaten

Postdozen online bestellen

Postdozen voordelig online bestellen? Deze kunt u in vijf verschillende maten bij Verpakking Voordeel kopen! Heeft u veel verschillende formaten producten en wilt u niet voor ieder product op zoek naar een een apart formaat postdoos? Onze maten pakketdozen zijn geproduceerd in de meest gangbare afmetingen. Hierdoor heeft u met slechts vijf verschillende afmetingen altijd een geschikte postdoos in huis. Deze postdoos is uitermate geschikt wanneer naast de stevigheid ook het gemak bij het inpakken voor u van belang is. Bekijk hierboven snel het volledige assortiment postdozen van Verpakking Voordeel! Lees nog even verder voor meer informatie!
Wij verkopen ook brievenbusdozen en Amerikaanse vouwdozen

Kwalitatieve verzending van uw producten

Webshop eigenaren met een groot assortiment aan producten, hebben vaak veel verschillende maten kartonnen dozen nodig. Naast dat de juiste afmetingen soms lastig in te schatten zijn, bent u ook genoodzaakt veel verschillende maten op te slaan. Als u gebruik maakt van onze postdozen, dan bent u met slechts vijf afmetingen vaak al voorzien van een geschikte maat postdoos. De postdozen zijn er namelijk in maat XS t/m XL. Zo stuurt u bijvoorbeeld een telefoon in ons kleinste formaat postdoos en een kussen in ons grootste maat postdoos.  

De postdozen hebben een luxe uitstraling. Ze zijn gemaakt van een mooie kleur karton en voorzien van een standaard zwarte opdruk. In het midden van de postdoos staat een venster gedrukt waar u uw pakketlabel kunt plakken. Door de klep aan de bovenzijde, opent uw klant deze postdoos als een cadeau. Om die reden worden deze postdozen vaak gebruikt voor het verpakken en versturen van cadeauartikelen, kerstpakketten of andere attenties. 

Afmetingen postdozen Verpakking Voordeel

Type doos Afmetingen
Postdoos / Vouwdoos XS 249 x 157 x 48 mm
Postdoos / Vouwdoos S 255 x 185 x 85 mm
Postdoos / Vouwdoos M 336 x 251 x 110 mm
Postdoos / Vouwdoos L 400 x 261 x 150 mm
Postdoos / Vouwdoos XL 465 x 346 x 180 mm

Onze pakketdozen

Onze postdozen (ook wel vouwdozen, stansdozen of pakketdozen genoemd) zijn ideaal voor het verzenden van kleine tot middelgrote bestellingen. 

Naast het gemak in het vinden van de juiste maat, biedt de postdoos ook gemak bij het inpakken. Voor deze pakketdozen heeft u nauwelijks verpakkingstape nodig. Met slechts een aantal vouwen is de pakketdoos klaar, waarna deze afgesloten kan worden met één sticker of stukje tape. Op deze manier bent u weinig tijd kwijt met het verpakken van uw orders. 

Opvullen van de pakketdoos doet u met ons noppenfolie, natronkraft of schuimkorrels. Op die manier weet u zeker dat uw producten in de postdoos optimaal beschermd zijn. Het afsluiten van de vouwdoos is eenvoudig met onze verschillende soorten tape.

Op de buitenzijde van de doos brengt u de adresgegevens aan met een adreslabel, maar het staat professioneler als u uw factuur of pakbon aan het pakket toevoegt met onze paklijstenveloppen. U plakt ze eenvoudig op de doos en het plastic beschermt de verzendpapieren tegen vocht. Zo weet u zeker dat uw pakket en uw documenten netjes aankomen bij uw klant.

Vouwdozen bestellen bij Verpakking Voordeel

Het bestellen van onze postdozen, enveloppen, verzendzakken en toebehoren via de webshop is heel eenvoudig! U kunt verpakkingsmaterialen met 1 klik op de knop toevoegen aan uw winkelmandje. Afrekenen doet u via een beveiligde verbinding en betrouwbare betaalmethodes als iDeal of overboeking. Besluit u uw bestelling bij ons af te halen in ons filiaal in Bleiswijk, dan kunt u tevens contant afrekenen.

Wij verzorgen ook Bestellingen op maat. Dit is ideaal wanneer u een product heeft gezien op onze website, maar deze graag in een grotere of kleinere hoeveelheid bij ons zou willen afnemen. Uw postdozen afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Gouda, Leiden, Rotterdam en Pijnacker-Nootdorp? Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen via (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel