Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Brievenbusdozen

Toont alle 8 resultaten

Brievenbusdoosjes voordelig bestellen bij Verpakking Voordeel

Bent u op zoek naar  voordelige doosjes voor uw brievenbuspakketjes? Dan bent u bij Verpakking Voordeel op het juiste adres. Brievenbusdozen zijn ideaal voor het versturen van kleine producten. Een brievenbuspakket doosje biedt net wat meer bescherming dan een envelop. Ook voor brievenbuspakketjes kunt u gebruik maken van onze kartonnen dozen. Wij hebben verschillende formaten brievenbusdozen en deze zijn zowel in het wit als bruin beschikbaar.

Brievenbusdoos van Verpakking Voordeel

Onze brievenbusdoosjes zijn verkrijgbaar in vier afmetingen en hebben een bovenlader. De dozen zijn beschikbaar in twee kleuren, bruin en wit. Om de verzendkosten laag te houden is het gewicht van de zending belangrijk. Bij brievenbusdoosjes wordt daarom gebruikgemaakt van dun maar stevig karton waardoor het gewicht zo beperkt mogelijk blijft. Een brievenbuszending moet een minimale afmeting en mag een maximale afmeting hebben. In ons assortiment vindt u de vier meest gangbare formaten brievenbusdozen. Zowel in lengte, hoogte als breedte voldoen onze brievenbuspakket doosjes aan deze eisen. PostNL hanteert de volgende maximale afmetingen als het om brievenbuspost gaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm. Dit betekent dat al onze brievenbusdozen (S tot en met XL) gemakkelijk verzonden kunnen worden via de brievenbuspost. 

Afmetingen van brievenbusdoosjes

Hieronder vindt u een overzicht van de afmetingen van onze brievenbusdoosjes inclusief gewicht.
 

Type doos Kleur Afmetingen Gewicht
Brievenbusdoos S  Wit 180 x 115 x 28 34 gram
Brievenbusdoos M  Wit 255 x 160 x 28 55 gram
Brievenbusdoos L  Wit 299 x 213 x 28 80 gram
Brievenbusdoos XL  Wit 350 x 250 x 28 101 gram
Brievenbusdoos S  Bruin 180 x 115 x 28 34 gram
Brievenbusdoos M  Bruin 255 x 160 x 28 55 gram
Brievenbusdoos L  Bruin 299 x 213 x 28 80 gram
Brievenbusdoos XL  Bruin 350 x 250 x 28 101 gram


Brievenbusdozen van karton

De brievenbusdozen in het assortiment van Verpakking Voordeel zijn gemaakt van stevig karton. Het stevige karton is voorzien van het FSC-keurmerk, wat betekent dat er enkel gebruik is gemaakt van hout dat uit verantwoorde bossen komt. Aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van plastic, is een brievenbuspakket doosje een milieuvriendelijk alternatief ten opzichte van andere verpakkingsmaterialen. De brievenbusdozen zijn 100% recyclebaar!

Brievenbus doosjes wit

De witte brievenbus doos is ons meest verkochte brievenbus doos. De doos is gemaakt van karton en is aan de buitenzijde voorzien van een witte laag. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van plastic zijn brievenbus dozen daarom een milieuvriendelijk alternatief. De brievenbus dozen worden gebruikt voor het versturen van artikelen die brievenbusgeschikt zijn. Denk aan het versturen van boeken, tijdschriften, sieraden,  droogbloemen, maar ook het versturen van bijvoorbeeld koek, thee of andere voeding gebeurt steeds vaker via brievenbuspost. Er past waarschijnlijk veel meer in een brievenbusdoosje dan u denkt. Naast de relatief lage aanschafkosten van een brievenbusdoos, bespaart u ook veel op de portokosten.

Brievenbus doosjes bruin

Bruine brievenbusdozen vallen extra op tussen de andere brievenbuszendingen. Deze brievenbus doosjes zijn zowel aan de binnen- als buitenzijde gemaakt van bruin karton. Door de bruine kleur krijgen de brievenbus doosjes een stoerdere uitstraling. Wilt u uw producten extra beschermen dan kunt u de brievenbus doosjes ook opvullen. Dit kan bijvoorbeeld met ons opvulpapier in doos of een van onze andere beschermingsproducten. Doordat de klep van de brievenbusdoos aan de bovenzijde zit, opent uw klant deze doos als een cadeau. Het door u verpakte product is direct zichtbaar na het openen. Om deze reden worden deze dozen ook veel gebruikt voor het versturen van attenties aan klanten of personeel.
 

Voordelen van versturen als brievenbuspakje

Er zijn meerdere voordelen om uw bestellingen te verzenden als brievenbuspakje. Voor u geldt dat de verzendkosten lager zijn als u uw bestelling verstuurt via de brievenbuspost. Daarnaast nemen de brievenbus dozen niet veel ruimte in beslag in uw opslag.  Wij leveren de brievenbusdozen namelijk plano. Dit betekent dat de dozen plat worden geleverd. Het grote voordeel voor uw klanten is dat zij niet thuis hoeven zijn om hun bestelling in ontvangst te nemen. Zoals de naam al zegt worden brievenbuspakjes namelijk door de brievenbus geleverd.
 

Bestellingen versturen met brievenbuspost

Uw bestelling versturen met een brievenbus doos gaat heel eenvoudig. U vouwt de brievenbus doosjes in een handomdraai in elkaar. Omdat de brievenbusdozen een bovenklep hebben zijn de producten eenvoudig in de doos te leggen. U sluit het brievenbusdoosje vervolgens eenvoudig af met deze zelfde bovenklep. Om er zeker van te zijn dat de zending niet opengaat tijdens het verzendproces, zou u de doos nog extra kunnen afsluiten met ons verpakkingstape.  Aan de bovenzijde van het brievenbusdoosje kunt u de adresgegevens plaatsen met een adressticker. U kunt ook gebruik maken van een van onze paklijsten en zo de pakbon op de brievenbusdoos plakken.

Brievenbusdoos kopen

Voor het kopen van goedkope bruine of witte brievenbusdoosjes van een hoge kwaliteit zit u bij Verpakking Voordeel goed. U kunt zowel als particulier en bedrijf bij ons terecht. Wij bieden daarom de mogelijkheid om de brievenbusdozen per stuk voor een scherpe prijs te kopen en door de hoge stapelkortingen wordt de aanschafprijs bij grotere aantallen steeds lager. Ieder brievenbuspakket doosje is uit voorraad leverbaar. Als u de brievenbusdozen vandaag voor 17:00 uur bestelt, dan wordt de order vandaag nog verstuurd.

Afhalen van brievenbusdozen 

Woont u in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Waddinxveen of Rotterdam? Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. U kunt uw brievenbusdozen op doordeweekse dagen afhalen tussen 12:00 en 17:30 op ons afhaaladres in Moordrecht.

Brievenbus doosjes op maat

Een product bij ons gezien dat u nodig heeft, maar wilt u het verpakkingsmateriaal in een grotere of kleinere hoeveelheid afnemen? Kies dan voor onze Bestelling op Maat service. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Uw brievenbusdozen afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg of Delft?

Neem direct contact met ons op via (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in om de opties te bespreken.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel