Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Brievenbusdozen

Toont alle 8 resultaten

Brievenbusdozen voordelig online bestellen

Brievenbusdozen voordelig online bestellen? Sommige zendingen hebben net iets meer bescherming nodig. De producten die u verstuurt mogen niet beschadigen en u zoekt daarom steviger verpakkingsmateriaal dan een envelop. U wilt geen hoge verzendkosten voor uw zendingen dus de doos moet klein zijn en door de brievenbus passen. Bij Verpakking Voordeel bent u hiervoor op het juiste adres. Ook voor brievenbus zendingen kunt u gebruik maken van kartonnen dozen. Wij hebben diverse formaten brievenbusdozen en brievenbusdoosjes die u via de brievenbuspost kunt verzenden. Erg handig, want uw klanten hoeven hierdoor niet thuis te zijn om hun bestelling in ontvangst te nemen. Hier vindt u het gehele assortiment brievenbusdozen van Verpakking Voordeel!

Brievenbusdozen online bestellen

Brievenbusdozen zijn ideaal voor webshop eigenaren die kleine goederen verkopen. U kunt hierbij denken aan boeken, telefoon hoesjes, opladers, telefoonkabels, kleding, kralen en meer. Er past waarschijnlijk veel meer in een brievenbusdoos dan u denkt. Naast de relatief lage aanschafkosten van een brievenbusdoos, bespaart u ook veel op de portokosten.

Als webshopeigenaar kunt u de brievenbusdozen ook op een leuke manier inpakken. Doordat de klep van de brievenbusdoos aan de bovenzijde zit, opent uw klant deze doos als een cadeau. Het door u verpakte product is direct zichtbaar na het openen. Om deze reden worden deze dozen ook veel gebruikt voor het versturen van attenties aan klanten of personeel.

Onze brievenbusdozen

De brievenbusdozen in het assortiment van Verpakking Voordeel zijn vervaardigd van stevig karton. Het stevige karton is voorzien van het FSC keurmerk, wat betekent dat er enkel gebruik is gemaakt van hout dat uit verantwoorde bossen komt. Aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van plastic, zijn de brievenbusdoosjes een milieuvriendelijk alternatief ten opzichte van andere verpakkingsmaterialen. De brievenbusdozen zijn 100% recyclebaar!

Een brievenbuszending moet een minimale afmeting en mag een maximale afmeting hebben. In ons assortiment vindt u de vier meest gangbare formaten brievenbusdozen. Zowel in lengte, hoogte als breedte voldoen onze brievenbus doosjes aan deze eisen. PostNL hanteert de volgende maximale afmetingen als het om brievenbuspost gaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm. Dit betekent dat al onze brievenbusdozen (S tot en met XL) gemakkelijk verzonden kunnen worden via de brievenbuspost.

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden is uiteraard het gewicht van de zending erg belangrijk. Bij de brievenbusdozen wordt gebruik gemaakt van dun maar stevig karton, waardoor het gewicht zo beperkt mogelijk blijft. Hieronder vindt u een overzicht met alle maten en het bijbehorende gewicht:

Type doos Afmetingen Gewicht
Brievenbusdoos S 180 x 115 x 28 34 gram
Brievenbusdoos M 255 x 160 x 28 55 gram
Brievenbusdoos L 299 x 213 x 28 80 gram
Brievenbusdoos XL 350 x 250 x 28 101 gram

We leveren de brievenbusdozen plano. Dit betekent dat ze plat worden geleverd, waardoor het niet te veel ruimte in beslag neemt in uw opslag. Het in elkaar vouwen is in een handomdraai gebeurd. Met de handige klep aan de bovenzijde van de verzenddoos sluit u de doos eenvoudig en veilig af. Om er zeker van te zijn dat de doos niet open gaat tijdens het verzendproces zou u de doos nog extra kunnen afsluiten met ons verpakkingstape.

Aan de bovenzijde van de brievenbusdoos kunt u de adresgegevens plaatsen met een stift of een adressticker. Als u een paklijst met pakbon aanbrengt op de brievenbusdoos, dan weet u zeker dat uw klant het document niet over het hoofd ziet. U kunt op die manier eenvoudig de verzendgegevens, de factuur of pakbon aan het pakket toevoegen en het plastic van de paklijstenvelop beschermt uw documenten tegen regen.

Verpakkingsmateriaal bestellen bij Verpakking Voordeel

Brievenbusdoosjes bestellen bij Verpakking Voordeel is erg eenvoudig. Met 1 klik op de knop voegt u uw gewenste producten toe aan de winkelmand. Na het invullen van alle factuur- en verzendgegevens rekent u uw bestelling af via de betrouwbare betaalmethodes.

U kunt gebruik maken van DHL of PostNL. In beide gevallen geldt: Voor 17:00 uur bestelt, morgen in huis!

Brievenbusdozen kopen?

Voor het kopen van laaggeprijsde brievenbusdoosjes van een hoge kwaliteit zit u bij Verpakking Voordeel goed. U kunt zowel als particulier en bedrijf bij ons terecht. Wij bieden daarom de mogelijkheid om de brievenbusdozen per stuk voor een scherpe prijs te kopen en door de hoge stapelkortingen wordt de aanschafprijs bij grotere aantallen steeds lager.

Iedere brievenbusdoos is uit voorraad leverbaar. Als u de brievenbusdozen vandaag voor 17:00 uur bestelt, dan wordt de order vandaag nog verstuurd of kunt u de order vandaag nog afhalen!

Een product bij ons gezien dat u nodig heeft, maar wilt u het verpakkingsmateriaal in een grotere of kleinere hoeveelheid afnemen? Kies dan voor onze Bestelling op Maat service. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Uw brievenbusdozen afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg of Delft?

Neem direct contact met ons op via (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in om de opties te bespreken.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel