Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Brievenbusdozen

Toont alle 4 resultaten

Brievenbusdozen voordelig online bestellen

Brievenbusdozen voordelig online bestellen? Goed dat u bij Verpakking Voordeel terecht bent gekomen. Wij hebben diverse formaten verzenddozen die u via de brievenbuspost kunt verzenden. Erg handig, want uw klanten hoeven tenslotte niet thuis te zijn om hun bestelling in ontvangst te nemen. Ontdek hieronder het gehele assortiment brievenbusdozen van Verpakking Voordeel!

Brievenbusdozen online bestellen

Als webshopeigenaar die kleine goederen verkoopt kunt u feitelijk niet zonder brievenbusdozen. Ze kunnen voor tal van kleine producten gebruikt worden en zijn reuze handig.

De brievenbusdozen in het assortiment van Verpakking Voordeel zijn vervaardigd van stevige materialen. Met onze verzenddozen verstuurt u uw producten dan ook altijd veilig naar uw klanten. Dit is een must vandaag de dag. Uw klanten verwachten niet alleen producten van een hoge kwaliteit, maar ook de verpakking waarin hun bestelling verzonden wordt moet van de hoogste kwaliteit zijn. Deze extra moeite levert u een hoop op: niet alleen blijven klanten bij u terugkomen, ook zorgen positieve reacties en recensies voor een flinke aanwas nieuwe klanten.

Onze brievenbusdozen

We hebben diverse formaten brievenbusdozen in het assortiment. PostNL hanteert de volgende maximale afmetingen als het om brievenbuspost gaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm. Dit betekent dat al onze brievenbusdozen (XS tot XL) gemakkelijk verzonden kunnen worden via de brievenbuspost.

De verzenddozen zijn vervaardigd van stevige materialen en kunnen desgewenst worden uitgerust met onze overige verpakkingsmaterialen als noppenfolie of schuimkorrels om de inhoud van het pakket nóg beter te beschermen. We leveren de brievenbusdozen plano. Dit betekent dat ze plat worden geleverd en u zodoende ruimte overhoudt in uw opslag. In elkaar vouwen is in een handomdraai gebeurd en met de handige klep aan de bovenzijde van de verzenddoos sluit u de doos eenvoudig en veilig af. Om er zeker van te zijn dat de doos niet open raakt tijdens het verzendproces zou u de doos nog secuurder kunnen afsluiten met onze verpakkingstape.

Aan de buitenzijde van de brievenbusdoos kunt u de adresgegevens plaatsen middels een stift of een adressticker. Veel professioneler is het natuurlijk wanneer u gebruik maakt van onze speciale paklijstenveloppen. U kunt op die manier eenvoudig de factuur of pakbon aan het pakket toevoegen en het plastic van de paklijstenvelop beschermt uw verzendpapieren tegen alle weersomstandigheden.

Verpakkingsmateriaal bestellen bij Verpakking Voordeel

Brievenbusdoosjes bestellen bij Verpakking Voordeel is erg eenvoudig. met 1 klik op de knop voegt u uw gewenste producten toe aan de winkelmand en kunt vervolgens afrekenen via betrouwbare betaalmethodes.

Een product bij ons gezien dat u nodig hebt, maar wilt u het verpakkingsmateriaal in een grotere of kleinere hoeveelheid afnemen? Kies dan voor onze Bestelling op Maat service. We ontdekken graag samen met u de mogelijkheden. Uw brievenbusdozen afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg of Delft?

Neem direct contact met ons op via  (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in om de opties te bespreken.

Afmetingen brievenbusdoosjes Verpakking Voordeel

Type doos Afmetingen
Brievenbusdoos S 180 x 115 x 28 mm
Brievenbusdoos M 255 X 160 X 28 mm
Brievenbusdoos L 299 X 213 X 28 mm
Brievenbusdoos XL 350 X 250 X 28 mm
Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel