Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Verzenddozen

Resultaat 1–24 van de 34 resultaten wordt getoond

Verzenddozen van Verpakking Voordeel

Bent u op zoek naar een stevige en betaalbare verzenddoos voor verzending? Dan bent u bij Verpakking Voordeel aan het juiste adres. Verzenddozen worden door webshops gebruikt voor producten die wat meer bescherming nodig hebben. Wij verkopen zowel kleine als grote verzenddozen. Producten die brievenbusgeschikt zijn, kunt u versturen met onze goedkope brievenbusdozen. Voor producten die iets groter zijn komt u uit bij onze standaard kartonnen dozen, ook wel Amerikaanse vouwdoos genoemd. Dit is de door webshops meest gebruikte verzenddoos.  Een ander veelgebruikte verzenddoos is de postdoos. Deze wordt ook veel gebruikt als geschenkverpakking.  Wanneer u meer gemak wilt, komt u uit bij onze autolockdozen. Door de automatische bodem vouwt u deze kartonnen doos in één beweging in elkaar. Deze kartonnen verzenddozen zijn verkrijgbaar in 3 formaten. Al onze kartonnen dozen kunt u per stuk bestellen. 


Verzenddoos brievenbusgeschikt

Ook wanneer u kleine en platte producten verstuurt, kunt u kiezen voor kartonnen dozen. Onze brievenbusdoosjes bieden net dat beetje extra bescherming ten opzichte van een verzendzak of luchtkussenenvelop. De brievenbusdozen verkopen wij zowel in het bruin als in het wit. De brievenbuspakjes zijn verkrijgbaar in A6, A5, A4 en A4+ formaat. 

Voordeel van brievenbusdozen

Door het gebruik van een brievenbusdoos bespaart u op verzendkosten omdat deze pakketjes als brievenbuspost geleverd worden. Ook hoeven klanten niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. De brievenbusdozen met bovenklep vouwt u eenvoudig in elkaar en sluit u met een klein stukje verpakkingstape af. 

De meest gebruikte verzenddoos

Amerikaanse vouwdozen worden het meest gebruikt als dozen voor verzending. De reden hiervoor is dat deze verzenddozen goedkoop in aanschaf zijn en weinig ruimte innemen. De kartonnen dozen worden namelijk plano (ongevouwen) geleverd. Deze verzenddoos wordt ook wel pakketdoos of stansdoos genoemd. Deze is bij Verpakking Voordeel in 16 maten verkrijgbaar. Onze kleinste verzenddoos is 150 x 100 x 100 mm en onze grootste verzenddoos 580 x 380 x 300 mm. Voor vrijwel al uw producten in uw webshop vindt u zo een geschikte doos voor verzending. 

Gebruik van vouwdozen

De kartonnen verzenddoos sluit u door zowel de vier vlakken aan de boven- als onderzijde in te vouwen. Vervolgens plakt u beide kanten vast met één van onze betaalbare soorten tape. Al onze vouwdozen zijn gemaakt van stevig karton. De kleinste 14 maten zijn van enkelgolf karton en hebben een dikte van 3 millimeter. De 2 grootste maten vouwdozen zijn gemaakt van dubbelgolf karton en hebben een dikte van 7 millimeter. Wanneer uw producten extra bescherming nodig hebben, kunt u de dozen opvullen met bijvoorbeeld opvulpapier of natronkraft. De producten zelf kunt u extra beschermen door deze in te pakken in luchtkussenfolie

Postdozen voor verzending

Behalve een Amerikaanse vouwdoos koopt u bij Verpakking Voordeel ook eenvoudig postdozen. Dit zijn kartonnen dozen die u eenvoudig in elkaar vouwt en waarbij u alleen de bovenklep dichtplakt met verpakkingstape. Hiermee heeft u dus het gemak van een brievenbusdoos, maar omdat de postdoos groter is kan deze wel verstuurd worden als pakketpost. De kartonnen dozen hebben een standaard zwarte opdruk. Ook hebben de postdozen een omlijst zwart venster waar u gemakkelijk uw verzendlabel kunt plakken. U kunt ook gebruik maken van onze paklijstenveloppen zodat u factuur beschermd is en direct opvalt op de vouwdoos. 

Postdoos als geschenkdoos gebruiken

Een postdoos wordt ook wel mailbox of geschenkdoos genoemd. Dit komt doordat onze postdozen een bovenklep hebben. Hierdoor opent u de doos als een cadeauverpakking. Deze kartonnen dozen zijn daarom ook geschikt om als kerstpakketdoos te gebruiken. De mailboxen verkopen wij in maat XS, S, M, L en XL. Hierdoor is voor ieder product een geschikte doos voor u te vinden. De kleinste postdoos XS, heeft een afmeting van 249 x 157 x 48 mm. De grootste mailbox XL, heeft een afmeting van 465 x 346 x 180 mm. Dus ook als  geschenkverpakking kunt u deze verzenddozen bestellen.

Autolock verzenddozen kopen

Een kartonnen vouwdoos die voor nog meer gemak zorgt is de autolock doos, ook wel speedbox genoemd. Door deze kartonnen vouwdozen te kopen bespaart u tijd bij het inpakken van uw bestellingen en zorgt het door de plakstrip ook voor nog meer gemak. Wij verkopen de autolock verzenddoos in drie verschillende afmetingen. Autolock doos S heeft een afmeting van 229 x 164 x 50-115 mm. Speedbox maat M heeft een afmeting van 304 x 216 x 130-220 mm. Onze grootste autolock doos in het assortiment is 460 x 309 x 180-300 mm.

Voordelen van een speedbox

De speedbox is voorzien van een automatische bodem. Dit betekent dat wanneer u de doos uitvouwt de bodem automatisch in elkaar vouwt. Het gebruik van tape is zowel voor de bodem als voor de bovenklep niet nodig. De bovenklep bevalt namelijk een permanente plakstrip.  De autolock dozen die wij verkopen hebben alle drie rillijnen. Hiermee is iedere speedbox gemakkelijk in hoogte verstelbaar. 

Direct uw verzenddoos kopen

Een verzenddoos kopen gaat heel eenvoudig. Kies de kartonnen doos die bij u past en voer het gewenste aantal in. Een van de voordelen van Verpakking Voordeel is dat alle verzenddozen per stuk te koop zijn.  Dit maakt het bijvoorbeeld aantrekkelijk om bij uw bestelling ook een ander type verzenddoos toe te voegen. Zo kunt u testen of deze verzenddoos voor uw webshop geschikt is zonder direct een groot aantal aan te hoeven schaffen. De verzenddozen zijn per stuk goedkoop, maar wij werken ook met stapelkorting. Dus hoe meer vouwdozen u koopt, hoe meer korting u ontvangt.  Wanneer u uw bestelling voor 17:00 plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. 

Verzenddozen afhalen

Al onze kartonnen dozen zijn ook af te halen. Wij zijn gevestigd in Moordrecht. Dus woont u in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Waddinxveen of Rotterdam? Dan kunt u uw bestelling ook dezelfde dag nog ophalen. Afhalen is mogelijk op werkdagen tussen 12:00 en 17:30 in Moordrecht. 

Bestelling op maat

Een product gezien wat u nodig heeft, maar wilt u graag in kleinere of grotere aantallen verzenddozen bestellen? Kies dan voor de Bestelling op Maat van Verpakking Voordeel! Daarnaast is het ook mogelijk om uw kartonnen dozen te bedrukken.  Neem hiervoor contact met ons op via (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel