Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Verzenddozen

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Verzenddozen bestellen

Verzenddozen bestellen om uw producten mee te verzenden naar uw klanten? Verpakking Voordeel is dan de partner waar u naar op zoek bent! Wij hebben een ruim assortiment aan brievenbusdozen, Amerikaanse vouwdozen en postdozen waarmee u uw goederen veilig kunt verzenden. Bekijk hieronder snel ons volledige assortiment verzenddozen!

Verzenddozen online kopen

Wanneer u een webwinkel heeft of om een andere reden producten wilt verzenden naar uw klanten, ontkomt u er niet aan: u heeft verpakkingsmateriaal nodig. Afhankelijk van het type product en de omvang van de goederen maakt u gebruik van verzenddozen, enveloppen of verzendzakken.

Zowel voor u als voor de klant is het belangrijk dat de producten veilig verzonden worden, zodat ze zonder schade bij uw klant aankomen. Een zorgeloos verzendproces (inclusief hoogwaardige verpakking) zorgt dat klanten ook bij u terug komen, alsmede een hoop posities reacties en recensies.

De verzenddozen van Verpakking Voordeel bieden uitkomst.

De verzenddozen van Verpakking Voordeel

Wij van Verpakking Voordeel vinden niet alleen dat uw producten veilig verzonden moeten worden naar uw klanten; u moet er zelf ook zo efficiënt mogelijk mee om kunnen gaan. Daarom verzenden wij onze brievenbusdozen, postdozen en Amerikaanse vouwdozen altijd plano. Niet gevouwen dus en lekker plat. Dit scheelt weer in opslagruimte!

De verzenddozen vouwt u in een handomdraai eenvoudig zelf in elkaar. Afsluiten van de verzenddoos gaat handig via de vaste klep aan de bovenkant. U kunt vervolgens met een stift de adresgegevens op de doos schrijven, maar veel professioneler is het natuurlijk wanneer u de pakbon of factuur op de doos plakt met onze paklijstenveloppen. Uw producten binnenin de verzenddoos beschermt u uiteraard met onze schuimkorrels of luchtkussenfolie.

Brievenbusdozen, Amerikaanse vouwdozen of postdozen?

Welk type vouwdoos u het beste kunt gebruiken voor uw producten hangt vooral af van de omvang van de goederen. Brievenbusdozen zijn ideaal voor kleine producten. PostNL hanteert een maximum afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm voor brievenbuspost. Als het mogelijk is om uw producten in een brievenbusdoos te plaatsen, geniet dit de voorkeur. Klanten hoeven immers niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen.

Voor kleine tot middelgrote bestellingen volstaat de postdoos meestal wel. We bieden de pakketdozen aan in de meest gangbare maten (S t/m XL). Voor de grotere bestellingen zijn Amerikaanse vouwdozen vaak de beste oplossing. Ook deze zijn bij Verpakking Voordeel in verschillende afmetingen beschikbaar en – net als alle overige dozen uit ons assortiment – vervaardigd van uiterst stevige materialen.

Onze vouwdozen bestellen

Onze verzenddozen bestellen kan via de website snel en eenvoudig. U kunt met 1 klik op de knop de gewenste vouwdozen toevoegen aan uw winkelmand en vervolgens afrekenen via betrouwbare betaalmethodes.

Een product gezien wat u nodig heeft, maar wilt u graag in kleinere of grotere aantallen bestellen? Kies dan voor de Bestelling op Maat van Verpakking Voordeel! Uw vouwdozen afhalen in Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft of Pijnacker-Nootdorp? Neem contact met ons op via (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel