Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Verpakkingstape Bruin

Toont alle 3 resultaten

Tape / Verpakkingstape kopen?

Om uw pakketten goed af te sluiten heeft u stevig verpakkingstape nodig. Tape is er in veel soorten en maten. Ons PP Acryl – Low Noise tape is één van de meest gebruikte verpakkingstapes voor het geluidsarm sluiten, omwikkelen of bundelen van pakketdozen, brievenbusdozen of luchtkussenenveloppen. U bestelt deze PP Acryl – Low Noise verpakkingstape goedkoop in de volgende aantallen: per rol, per 6 rollen of per 36 rollen. Bekijk ons verpakkingstape voor de voordelige (stapel)prijzen. Ons verpakkingstape is leverbaar in de kleuren transparant en bruin (Havanna). Met onze tapedispenser met rem brengt u het verpakkingstape eenvoudig en snel aan.

Wat is PP – Acryl – Low Noise verpakkingstape?

Hoogstwaarschijnlijk klinkt PP – Acryl – Low Noise tape vrij ingewikkeld voor slechts een rol tape. Hieronder een kleine uitleg over deze naam. PP staat PolyPropeen / PolyPropyleen. Hiermee wordt het stevige kunststof materiaal bedoeld waarvan het verpakkingstape gemaakt is. Het is belangrijk dat de tape niet scheurt tijdens het aanbrengen van de tape en gedurende het verzendproces. Acryl staat voor Acrylaat. Acryl is het middel dat gebruikt is voor de sterke lijmlaag die hecht op de meest uiteenlopende materialen. Daarnaast zorgt de Acryl lijmlaag voor de ‘Low Noise’. Low Noise staat voor geluidarm. Het voordeel van de Acryl lijmlaag is dat deze geen herrie maakt bij het loskomen van de rol. Hierdoor sluit, wikkelt en bundelt u uw verpakkingsmateriaal zonder het vervelende krakende geluid.

Verpakkingstape afhalen in de regio Den Haag?

Wilt u uw verpakkingstape afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Pijnacker-Nootdorp of bedrijventerrein Forepark? Dat kan! Kijk voor meer informatie op de pagina afhalen.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel