Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Tape

Toont alle 8 resultaten

Verpakkingstape van Verpakking Voordeel

Wanneer u voor uw website gebruik maakt van kartonnen verzenddozen, dan kan verpakkings tape zeker niet ontbreken. Met onze verpakkingstape plakt u al uw pakketten stevig dicht. Wij verkopen de tape in verschillende kleuren en materialen. Wij verkopen tape gemaakt van PVC (polyvinylchloride), PP (polypropyleen) en papier. Voor grote en zware dozen heeft u andere tape nodig dan voor kleine pakketten. Onze tape is per rol verkrijgbaar, maar wanneer u er meer aanschaft, maakt u automatisch gebruik van onze staffelkorting. Naast tape verkopen wij ook tape dispensers. Met een tape afroller sluit, wikkelt of bundelt u uw verzenddozen snel en eenvoudig. Wij verkopen twee soorten tape dispensers en beide hebben een verstelbare rem waarmee u eenvoudig instelt met hoeveel weerstand de tape afrolt.  De handdispensers voor verpakkingstape zijn geschikt voor tape rollen tot een breedte van 50mm. 

Verschillende soorten goedkoop verpakkingstape

Transparant verpakkingstape (low) noise

In ons assortiment verkopen wij drie soorten transparant tape voor dozen, ook wel doorzichtig tape genoemd. Ons meest gebruikte verpakkingstape is onze low noise acryl verpakkingstape. De tape transparant is ideaal voor het geluidsarm sluiten of bundelen van uw brievenbusdozen, Amerikaanse vouwdozen, autolock dozen of postdozen. Al onze tapes zijn per stuk verkrijgbaar, maar zijn verpakt per 6 stuks en zitten in een omdoos van 36 stuks. Naast onze low noise transparante tape verkopen wij ook noise tape. Zoals de naam al zegt, deze tape is niet geluidsarm. Beide soorten tape voor dozen zijn gemaakt van polypropyleen, ook wel PP acryl tape genoemd. Deze twee soorten doorzichtig tape zijn geschikt voor pakketten met een gewicht tot 15 kilogram. 

Verpakkingstape transparant: PVC tape

Voor pakketten boven 15 kilogram raden wij onze PVC transparant verpakkingstape aan. Ook deze verpakkingstape is transparant. Deze tape is extra dik én heeft een extra sterke plaklaag. Hierdoor komen ook uw zwaardere pakketten ongeopend en onbeschadigd bij uw klanten aan. De PVC tape is geschikt voor pakketten met een inhoud tot ongeveer 35 kilogram. Ook de transparante PVC verpakkingstape is geluidsarm. De PVC tape hecht direct op zowel kartonnen dozen als kunststof. PVC tape is daarom ook uitermate geschikt om kunststof verzendverpakkingen (extra) af te sluiten. 

Verpakkingstape bruin low noise

Onze PP acryl tape verkopen wij ook in het bruin. Voor bruine verpakkingstape wordt vaak gekozen als er gebruik wordt gemaakt van bruine verzenddozen. Ook onze bruine verpakkingstape is geluidsarm. Door gebruik te maken van een tapedispenser gaat het afrollen van de tape en het dichtplakken van uw verpakkingsmateriaal nog gemakkelijker. 

Verpakkingstape papier: papier tape

Wanneer u op zoek bent naar een milieuvriendelijk en duurzaam verpakkingstape dan komt u uit bij onze papieren tape. Papiertape wordt ook wel ECO-tape of papier plakband genoemd. Zoals de naam al aangeeft is deze tape gemaakt van papier met een stevige lijmlaag. Omdat verpakkings tape van papier mat is, kan deze tape ook beschreven worden. Dit maakt het ECO-tape ook een geschikte tape om cadeauverpakkingen mee dicht te plakken. Deze milieuvriendelijke tape is 50 millimeter breed en heeft een lengte van 50 meter. De papier tape is ook geluidsarm en rolt nog gemakkelijker af wanneer u gebruik maakt van een verpakkingstape dispenser. Ook ons papier plakband is per stuk verkrijgbaar. 

Verpakkingstape breekbaar

Verpakkingstape breekbaar is oranje tape en wordt ook wel ‘fragile’ tape of waarschuwingstape genoemd. Op deze tape staan afwisselend de woorden ‘breekbaar’ en ‘fragile’ met daartussen de afbeelding van een wijnglas. Fragile tape wordt gebruikt om duidelijk te maken dat het om een verpakking gaat met kwetsbare inhoud. Door het gebruik van waarschuwingstape wordt er extra voorzichtig met deze pakketten omgegaan. Breekbaar tape is ook ideaal voor persoonlijk gebruik of bij verhuizingen. U en/of de verhuizers weten zo ook dat er in die dozen breekbare spullen zitten.

In onderstaande tabel staan al onze tapes nogmaals op een rij met bijbehorende afmetingen.

Soort tape Afmeting
Verpakkingstape acryl low noise transparant 48mm x 66m
Verpakkingstape acryl noise transparant 48mm x 66m
Verpakkingstape acryl low noise bruin 48mm x 66m
Verpakkingstape breekbaar / fragile 48mm x 66m
Verpakkingstape PVC low noise transparant 48mm x 66m
Verpakkingstape Papier ECO 50mm x 50m

Soorten verpakkingstape dispenser

Het sluiten, bundelen of wikkelen van verpakkingsmateriaal gaat nog sneller en gemakkelijker als u gebruik maakt van een tape dispenser. Een verpakkingstape dispenser wordt ook wel een tape (af)roller, taperol houder of handdispenser genoemd. In ons assortiment hebben wij 2 soorten tape dispensers. De ene dispenser is gemaakt van kunststof. De andere taperolhouder is gemaakt van metaal. Beide tapedispensers beschikken over een rem. Deze zorgt ervoor dat de tape niet door rolt op de verpakkingstape houder. De rem is verstelbaar zodat u per soort tape zelf in kunt stellen met hoeveel weerstand de tape afrolt. Allebei de taperollers zijn geschikt voor tape met een breedte tot 50 mm.

Goedkope verpakkings tape kopen bij Verpakking Voordeel

Wanneer u de verpakkingstape en/of taperoller heeft gevonden die u zoekt, voegt u deze samen met uw andere verzendverpakkingen toe aan uw winkelmand. Al onze goedkope verpakkingstapes zijn per rol te koop. Maar hoe meer rollen u koopt, hoe hoger de stapelkorting is. Wanneer u uw bestelling voor 17:00 plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Betalen doet u eenvoudig middels iDEAL of via overboeking. Wanneer u betaalt via overboeking geldt er een betaaltermijn van 14 dagen. 

Verpakkingstape bestellen en afhalen

Wilt u goedkoop verpakkings tape en uw andere verzendverpakkingen liever afhalen? Ook dit is mogelijk. Wij zijn gevestigd in Moordrecht. Dit is onder andere gemakkelijk te bereiken vanuit Zoetermeer, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Gouda. Afhalen kan op doordeweekse dagen tussen 12:00 en 17:30. Naast betaling via iDEAL of overboeking kunt u er bij afhalen ook voor kiezen om contant te betalen of via pin.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel