Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Onze Extra Service


Extra service webshop verpakkingsmateriaalExtra Service van Verpakking Voordeel

Wij bieden u naast een uitgebreid aanbod aan verpakkingsmaterialen tevens uitgebreide extra service en mogelijkheden. Een webwinkel moet niet betekenen; U heeft de site gevonden en verder kunt u alles zelf (online) regelen. Natuurlijk hopen wij dat de webwinkel overzichtelijk en eenvoudig is, maar het kan voorkomen dat u een vraag heeft over een product of de (extra) mogelijkheden. Waar u in een ‘echte’ winkel eenvoudig naar een medewerker kunt stappen, wordt u dit in een webwinkel soms moeilijker gemaakt. Dit willen wij zeker niet! Wij zijn daarom van maandag t/m zaterdag telefonisch en via de mail bereikbaar voor uw vragen.

Zo hopen wij de snelheid en het gemak van een ‘webwinkel’ met de service en mogelijkheden van een ‘echte winkel’ te combineren.


Ook telefonisch bereikbaar!

Dat wij een webwinkel zijn betekent niet dat wij alleen ‘online’ bereikbaar zijn. Het is bij ons niet nodig om al uw vragen uit te typen en naar ons te mailen. Dit mag uiteraard wel, maar telefonisch contact kan soms net iets makkelijker zijn. Wij hebben er daarom voor gekozen om naast mailcontact, ook telefonisch bereikbaar te zijn van ’s ochtends tot ’s avonds.

Bel ons gerust op maandag t/m vrijdag van 10:00 – 21:00 uur en zaterdag van 12:00 – 17:00 uur. (+31) (0)6-17 81 63 72


Gewoon snel een antwoord op uw vraag.

Online winkelen is gemakkelijk en snel. Wij vinden het daarom onnodig dat u regelmatig 24 uur moet wachten op een reactie. Zodra wij uw mail ontvangen beantwoorden wij deze binnen 3 uur. Aan deze snelheid mag u ons houden op maandag t/m vrijdag van 10:00 – 21:00 uur en zaterdag van 12:00 – 17:00 uur. info@verpakkingvoordeel.nl


Afhalen? Geen probleem!

Het is onhandig dat u een dag moet wachten op uw verpakkingsmateriaal, als u deze eigenlijk direct nodig heeft. Daarom kunt u uw bestelling ook afhalen. Onze afhaallocatie ligt in Moordrecht (Gouwe Park).


In grotere of kleinere aantallen bestellen? Bel of mail gerust!

Misschien ziet u precies de producten die u nodig heeft, maar wilt u deze liever in grotere of kleinere aantallen bestellen. Deze mogelijkheden (bestelling op maat) zijn er, dus bel of mail ons gerust!

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel