Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Gripzakjes

Toont alle 12 resultaten

Gripzakjes kopen van Verpakking Voordeel

Gripzakken worden vaak gebruikt omdat hierin veel verschillende producten verpakt kunnen worden. Gripzakjes zijn kleine plastic zakjes voor het bundelen, verpakken en opbergen van producten. Gripzakjes worden ook wel ziplock zakjes genoemd. Dit is vanwege de sluiting aan de bovenkant van het gripzakje. Dit is een druksluiting die oneindig geopend en gesloten kan worden. Hiermee sluit u de zak volledig af. Door deze druksluiting zijn alle formaten gripzakjes dus ook herbruikbaar. U kunt bij ons zowel kleine gripzakjes als grote gripzakken kopen. Al onze ziplock zakjes hebben een dikte van 50 micron. Deze dikte zorgt ervoor dat de gripzakjes stevig zijn, maar ook soepel te bewegen blijven. Hierdoor blijft het gemakkelijk om producten in de gripzak te doen. Al onze gripzakken zijn doorzichtig en gemaakt van LDPE plastic. Door het materiaal en de ziplock sluiting worden uw producten beschermd tegen stof en vocht. Wij verkopen de gripzakjes in de meest gangbare maten. 

Kleine plastic gripzakjes bestellen

Bij Verpakking Voordeel verkopen wij ook voor de kleinste producten kleine gripzakjes. Onze kleinste afmeting is het gripzakje van 40 x 60 mm. De kleine plastic zakjes zijn geschikt voor het bewaren van bijvoorbeeld kralen, medicijnen of schroefjes. Omdat het gripzakje hersluitbaar is, kan deze dus hergebruikt worden. Wanneer u iets grotere producten wilt opbergen dan komt u uit bij gripzakjes klein 60 x 80 mm. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt voor het meesturen van reserve broeksknopen. De kleine gripzakjes kunnen ook gebruikt worden voor het verpakken van meerdere kleine onderdelen die vervolgens weer per post verstuurd moeten worden. Dit versturen kan, afhankelijk van het materiaal, bijvoorbeeld gedaan worden in onze brievenbusdozen of luchtkussen enveloppen. Omdat de kleine plastic zakjes transparant zijn is in een oogopslag te zien wat er verpakt is. 

Gripzakje met ophangoog

Net boven de ziplock sluiting zit een ophangoog met een omtrek van 5 millimeter. Omdat de gripzakjes transparant zijn, kan dit ophangoog gebruikt worden om bijvoorbeeld uw producten in te presenteren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw sieraden of postzegels tonen zonder dat deze uit de verpakking gehaald hoeven te worden. Naast het tonen van producten kunnen gripzakken ook gebruikt worden om uw spullen stof- en vochtvrij op te bergen. Ook hierbij is het voordeel dat zichtbaar blijft wat u in iedere gripzak heeft opgeborgen.

Grote gripzakken kopen

Naast kleine gripzakjes kunt u bij ons ook grote transparante gripzakken kopen. Zo kan bijvoorbeeld transparant gripzakje 230 x 320 mm gebruikt worden voor het opbergen en/of versturen van legoblokjes. Grote gripzakken kunnen ook gebruikt worden voor het opbergen van kleding of de kleding extra te beschermen tijdens de verzending. Voor het opbergen van kleding, maar bijvoorbeeld ook belangrijke papieren is onze grootste gripzak 500 x 500 mm geschikt. Het is ook mogelijk de grote ziplock zakken te gebruiken om broodbeleg of andere voedingsmiddelen in te bewaren. Door de hersluitbare drukstrip sluit u de gripzakken groot namelijk vrijwel volledig luchtdicht af. 

Gripzakjes in kleine hoeveelheid bestellen

Vaak moeten gripzakjes in aantallen vanaf duizend stuks besteld worden. Maar dat is bij ons niet het geval. De kleine gripzakjes van afmeting 40 x 60 mm tot en met 190 x 250 mm zijn bij ons per 100 stuks verkrijgbaar. De afmetingen 230 x 320 mm tot en met 500 x 500 mm zijn zelfs al per 10 stuks verkrijgbaar. Wel zo handig als u slechts enkele gripzakken nodig heeft. Heeft u wel grotere aantallen nodig? Dan maakt u automatisch gebruik van onze staffelkorting. 

Wij verkopen de kleine gripzakjes en grote gripzakken in 12 verschillende afmetingen. In onderstaande tabel ziet u welke afmetingen wij verkopen, welke dikte de ziplock zakken hebben en per welke eenheid deze verkocht worden. 

 

Afmeting gripzak Dikte Kleur Te koop vanaf
Gripzakje 40 x 60 mm 50 micron Transparant 100 stuks
Gripzakje 60 x 80 mm 50 micron Transparant 100 stuks
Gripzakje 70 x 100 mm 50 micron Transparant 100 stuks
Gripzakje 80 x 120 mm 50 micron Transparant 100 stuks
Gripzakje 100 x 150 mm 50 micron Transparant 100 stuks
Gripzakje 120 x 180 mm 50 micron Transparant 100 stuks
Gripzakje 160 x 230 mm 50 micron Transparant 100 stuks
Gripzakje 190 x 250 mm 50 micron Transparant 100 stuks
Gripzak 230 x 320 mm 50 micron Transparant 10 stuks
Gripzak 300 x 400 mm 50 micron Transparant 10 stuks
Gripzak 400 x 400 mm 50 micron Transparant 10 stuks
Gripzak 500 x 500 mm 50 micron Transparant 10 stuks

Goedkope gripzakjes met gripsluiting online bestellen

Gripzakjes kopen bij Verpakking Voordeel? U kunt bij ons goedkope gripzakken kopen in iedere gewenste hoeveelheid. De kleine gripzakjes zijn al vanaf 100 stuks verkrijgbaar en de grote gripzakken vanaf 10 stuks. Wanneer u uw bestelling voor 17:00 heeft besteld wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Behalve gripzakken verkopen wij ook plastic verzendzakken en papieren verzendzakken. Deze kunt u eenvoudig meebestellen wanneer u uw in een gripzak gebundelde producten wilt verzenden. Uw bestelling afrekenen kan middels iDEAL of u kunt achteraf betalen binnen 14 dagen. Wanneer u een bestelling plaatst van € 200,- of meer wordt de bestelling gratis verzonden. 

Ziplock zakjes afhalen

Wilt u uw ziplock zakjes liever afhalen? Ook dit is mogelijk. U plaatst uw bestelling op dezelfde manier, maar kiest bij ‘Verzending’ voor de optie ‘Afhalen’. Wel zo handig als u in de omgeving Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Den Haag of Zevenhuizen woont. U bespaart hiermee namelijk op de verzendkosten en heeft uw gripzakken dezelfde dag nog in huis. Wanneer u kiest voor afhalen is het ook mogelijk om bij ons via pin of contant te betalen. 

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel