Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Wikkelfolie

Toont alle 2 resultaten

Wikkelfolie online kopen?

Wikkelfolie (ook wel bekend als rekwikkelfolie, stretchfolie, sealfolie, palletwikkelfolie, palletfolie en handwikkelfolie) is ideaal voor het inwikkelen, sealen of bundelen van grote bestellingen. Met deze handrollen / wikkelfolie sealt u gemakkelijk een aantal losse pakketten aan elkaar. Daarnaast stabiliseert u met deze rekwikkelfolie ook eenvoudig uw goederen op een pallet.

Wikkelfolie 20 my – 50 cm x 300 meter is geschikt voor het inwikkelen van lichte tot zware goederen.

Stretchfolie gebruiken

Stretchfolie kunt u handmatig of door middel van een houder / dispenser wikkelen om uw goederen. Hierdoor staan uw goederen stabiel en zijn deze beschermd tegen schade, vocht en vuil. Bij het omwikkelen rekt u de stretchfolie iets uit. De stretchfolie krimpt na het wikkelen terug als een elastiek, waardoor de goederen stevig tegen elkaar aan worden gedrukt.

Rekwikkelfolie transparant of zwart kopen

Rekwikkelfolie verkopen wij in het zwart en transparant. Indien u niet wilt dat de goederen (op een pallet) zichtbaar zijn, dan is rekwikkelfolie zwart de beste oplossing. Rekfolie transparant is daarentegen bijvoorbeeld handig als u uw voorraad goederen op een pallet in uw magazijn wilt kunnen blijven zien.

Wikkelfolie houder / rekwikkelfolie dispenser

Een rekwikkelfolie dispenser / houder is handig als u regelmatig goederen moet inwikkelen. Het inwikkelen van een pallet gaat sneller. Daarnaast bepaalt u met de verstelbare handgreep zelf hoeveel weerstand u voelt bij het afrollen. Hierdoor kunt u de rekwikkelfolie strak om de goederen wikkelen.

Wikkelfolie afhalen in de regio Den Haag?

Wilt u uw rekwikkelfolie afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Pijnacker-Nootdorp of bedrijventerrein Forepark? Dat kan!  Kijk voor meer informatie op de pagina afhalen.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel