Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Folie

Toont alle 3 resultaten

Wikkelfolie bestellen

Wanneer u uw goederen en/of pallets stevig wil inwikkelen dan kunt u het best gebruik maken van wikkelfolie. Wij verkopen stevig én goedkoop wikkelfolie. Ons wikkelfolie verkopen wij zowel in het transparant als zwart. Wikkelfolie is bekend onder verschillende namen. Zo wordt wikkelfolie ook wel rekfolie, stretchfolie, handwikkelfolie, palletfolie of rekwikkelfolie genoemd. Uit al deze termen blijkt dat het gaat om folie en dat deze folie rekbaar/stretchbaar is. Dit maakt de folie ideaal om goederen en pallets in te sealen. Ons wikkelfolie kan met de hand gebruikt worden en vandaar ook wel de term: handwikkelfolie. Transparante wikkelfolie en zwart wikkelfolie zijn per stuk verkrijgbaar. Maar hoe meer rollen u bestelt, hoe voordeliger de prijs per rol is. Wij werken namelijk met staffelkorting. Zowel wikkelfolie zwart als wikkelfolie transparant zijn 50 centimeter breed en 300 meter lang. 

Voordelen van het gebruik van handwikkelfolie

Het grootste voordeel van handwikkelfolie is dat u goederen kunt inwikkelen en/of pallets kunt stabiliseren. Ook kunt u met sealfolie zowel lichte als zware producten insealen. Wanneer u gebruik maakt van rolcontainers is handwikkelfolie ook ideaal. Door wikkelfolie om de container te spannen zorgt dit ervoor dat kleine producten niet uit de container kunnen vallen. Behalve het stabiliseren en verpakken van goederen biedt wikkelfolie ook andere bescherming. Door uw producten of pallets met sealfolie in te wikkelen worden uw producten ook beschermd tegen vuil en vocht. Een ander voordeel is dat zwart wikkelfolie ervoor zorgt dat uw producten niet verkleuren door zonlicht. Het voordeel van transparant stretchfolie is dat direct zichtbaar is welke goederen ingepakt zijn. 

Hoe kunt u stretchfolie zwart het best gebruiken?

Wanneer u start met het inwikkelen van goederen en/of pallets met rekfolie is het aan te raden deze eerst ergens aan vast te knopen. Dit zorgt ervoor dat de stretchfolie extra vast zit en u nog meer grip heeft. Bij het sealen van bijvoorbeeld een pallet kunt u de wikkel folie vastknopen aan de onderkant van de pallet. Bij het insealen van producten kunt u de rekfolie aan een product knopen of tussen een product klemmen. Vervolgens zorgt u dat de handwikkelfolie op spanning is en loopt u om de pallet heen. Zorg er hierbij voor dat de wikkelfolie op spanning blijft, zodat de lading stevig ingepakt wordt. Bij het sealen van producten kunt u de producten vasthouden en de wikkelfolie om de producten heen wikkelen. De stretchfolie krimpt na het wikkelen terug als elastiek, waardoor de goederen stevig tegen elkaar aan worden gedrukt. Wikkelfolie blijft van zichzelf aan elkaar plakken, maar u kunt voor extra zekerheid altijd een stukje verpakkingstape gebruiken. 

Wikkelfolie afroller verchroomd

Om de wikkelfolie gemakkelijker van de rol te laten rollen kunt u gebruik maken van onze wikkelfolie afroller, ook wel wikkelfolie houder of wikkelfolie dispenser genoemd.  Deze stretchfolie dispenser is verchroomd en geschikt voor wikkelfolie van 45 tot 50 centimeter. Door gebruik te maken van een wikkelfolie dispenser voorkomt u dat het karton van de rol stretchfolie in uw vingers snijdt. Ook zorgt een palletfolie houder er voor dat u goederen en pallets nog steviger in sealed. 

Gebruik van de stretchfolie dispenser

Het handvat aan de lange buis van de wikkelfolie houder draait u er eenvoudig af. Vervolgens schuift u de handwikkelfolie rol over deze lange buis. Vervolgens draait u het handvat weer terug op de lange buis. U kunt hierbij zelf bepalen hoe strak u deze aandraait. Dit bepaalt namelijk de weerstand die de wikkelfolierol zal hebben. 

Goedkoop wikkelfolie kopen

Bij Verpakking Voordeel kunt u goedkoop wikkelfolie bestellen die uiteraard ook stevig is. Handwikkelfolie bestellen gaat heel eenvoudig. U kiest de gewenste kleur, het gewenste aantal en voegt deze met één druk op de knop toe aan uw winkelwagen. Wanneer u snel wil kunnen zien wat er ingepakt is, kiest u voor wikkelfolie transparant. Heeft u zendingen die discreet verstuurd moeten worden? Dan kunt u stretchfolie zwart kopen. Dit beschermt uw producten ook extra tegen zonlicht. Al ons stretchfolie is per stuk verkrijgbaar. Erg handig als u slechts eenmalig rekwikkelfolie nodig heeft en niet vast wil zitten aan meerdere rollen. Wanneer u meerdere rollen handwikkelfolie nodig heeft, wordt de prijs per stuk lager. 

Wikkelfolie transparant bestellen en afhalen

Heeft u uw wikkelfolie dezelfde dag nog nodig? U kunt rekfolie kopen en bij de verzendmethode kiezen voor ‘Afhalen’.  Rekfolie kan iedere werkdag afgehaald worden tussen 12:00 en 17:30. Wij zijn gevestigd in Moordrecht op het Gouwe park. Dit is eenvoudig te bereiken vanuit onder andere Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Rotterdam en Utrecht.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel