Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Paklijstenveloppen

Toont alle 6 resultaten

Paklijstenveloppen online bestellen

Voordelig paklijstenveloppen online bestellen? Bij Verpakking Voordeel bent u aan het juiste adres. Wij hebben alle gangbare maten paklijst enveloppen in het assortiment waarmee u uw factuur of pakbon eenvoudig toevoegt aan bestellingen. Bekijk hieronder snel ons assortiment paklijstenveloppen!

Extra moeite voor uw klanten

Natuurlijk kunt u op al onze verpakkingsmaterialen, zoals verzenddozen, enveloppen en verzendzakken, eenvoudig de adresgegevens middels een stift of sticker toevoegen aan het pakketje. Maar hoeveel professioneler staat het wanneer de factuur of pakbon is toegevoegd in een paklijstenvelop?

Met onze paklijstenveloppen laat u zien dat u graag wat extra moeite doet voor uw klanten. Onze overige verpakkingsmaterialen zijn al van een extreem hoge kwaliteit, maar een paklijstenvelop maakt het plaatje compleet. Doordat de plastic paklijst enveloppen zijn vervaardigd van stevig materiaal zullen ze niet snel scheuren en het plastic beschermt uw documenten uiteraard tegen alle soorten weersomstandigheden. Zo heeft de klant altijd netjes de verzendpapieren bij de hand. Zelfs als de bezorger door een stevige regenbui heeft moeten lopen.

Efficiënt verpakken

Het is fijn wanneer uw pakketjes veilig bij uw klanten aankomen, maar uiteraard is voor u de efficiëntie in het verpakkingsproces ook van groot belang. Om die reden zijn al onze verpakkingsmaterialen eenvoudig te sluiten middels zelfklevende plakstrips. Ook voor onze paklijstenveloppen is dit het geval. U plakt ze eenvoudig op alle soorten verpakkingsmaterialen en eenmaal bevestigd, laten ze niet meer los.

In ons assortiment treft paklijstenveloppen met uiteenlopende afmetingen. Hoe u uw verzendpapieren dan ook wilt versturen: het is altijd mogelijk met een paklijstenvelop van Verpakking Voordeel. Wij hebben paklijstenveloppen in onder meer:

  • A5 formaat (paklijstenvelop C5)
  • A6 formaat (paklijstenvelop C6)
  • A4 formaat in drieën gevouwen (paklijstenvelop DL)

Verpakkingsmaterialen bestellen bij Verpakking Voordeel

Het bestellen van onze (paklijst) enveloppen, verzenddozen, verzendzakken en toebehoren is door ons zo eenvoudig mogelijk gemaakt. We geloven sterk in efficiëntie. Niet alleen voor het verpakken en versturen van uw producten, maar dus ook bij het bestellen van verpakkingsmaterialen.

In het overzicht hierboven ziet u precies welke paklijst enveloppen wij in het assortiment hebben en per welke hoeveelheid ze geleverd worden. Met 1 klik op de knop voegt u de gewenste producten toe aan het winkelmandje waarna u uw bestelling veilig kunt afrekenen middels betrouwbare betaalmethodes als iDeal of overboeking. Betalen met contant geld is mogelijk wanneer u de producten komt afhalen op onze afhaallocatie in Bleiswijk.

Bestelt u voor 16.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling de volgende dag al in huis is. Heeft u een orderwaarde van € 200,- of hoger? Dan betaalt u ook nog eens helemaal niets voor de verzending.

Een product in ons assortiment gezien dat u graag zou willen bestellen, maar in een kleinere of grotere hoeveelheid? Kies dan voor de bestelling op maat van Verpakking Voordeel! Desgewenst leveren wij al onze producten in een grotere of kleinere hoeveelheid. Uw paklijstenveloppen afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Pijnacker-Nootdorp of Leidschendam-Voorburg?

Neem via (+31) (0)6-17 81 63 72 direct contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te ontdekken of vul het online contactformulier in zodat onze medewerkers contact met u kunnen opnemen.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel