Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Luchtkussen enveloppen

Toont alle 9 resultaten

Luchtkussen enveloppen online bestellen

Luchtkussen enveloppen voordelig online bestellen? Dan bent u bij Verpakking Voordeel helemaal aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse maten bubbel enveloppen die uw producten beschermen tijdens het verzendproces. Bekijk hieronder snel het volledige assortiment luchtkussen enveloppen van Verpakking Voordeel!

Bubbeltjes enveloppen online kopen

Luchtkussen enveloppen, ook wel bubbeltjes enveloppen genoemd, worden gebruikt om diverse (kleine) goederen mee te verzenden. Als webshopeigenaar zijn deze bubbel enveloppen onmisbaar in uw onderneming. U wilt tenslotte dat uw producten veilig aankomen bij uw klant. Enerzijds omdat het bij de service hoort en anderzijds omdat een negatieve recensie op het internet uw bedrijf flink kan beschadigen.

Met de luchtkussen enveloppen van Verpakking Voordeel waarborgt u de kwaliteit van uw service en verzending. Dit levert niet alleen positieve reacties en recensies op, maar zorgt er ook voor dat klanten bij u terug blijven komen.

Luchtkussen enveloppen in diverse afmetingen

In ons assortiment treft u luchtkussen enveloppen in verschillende afmetingen. De kleinere formaten zijn perfect om te verzenden via brievenbuspost. Klanten hoeven immers niet thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Het pakketje gaat gewoon door de brievenbus. PostNL hanteert een maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm voor brievenbuspost. Onze type A/11, B/12, C/13, D/14, E/15 en CD luchtkussen enveloppen kunt u dus gewoon via brievenbuspost verzenden naar uw klanten. De overige types bubbeltjes enveloppen verzend u via pakketpost.

De enveloppen zijn vervaardigd van stevige materialen en aan de binnenzijde voorzien van luchtkussenfolie om uw producten goed te beschermen tijdens het verzendproces. Adresgegevens kunt u eenvoudig op de envelop zelf schrijven, maar veel professioneler is het natuurlijk wanneer u de factuur of de pakbon toevoegt middels onze paklijstenveloppen. Deze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zorgen er voor dat het pakketje én de factuur in optima forma bij uw klant terecht komt.

Naast de goede kwaliteit van onze producten zweren wij tevens bij een efficiënt inpakproces. Zodoende zijn onze luchtkussen enveloppen eenvoudig af te sluiten met de zelfklevende strip aan de bovenzijde.

Onze bubbel enveloppen bestellen

Bubbel enveloppen, verzenddozen, verzendzakken en toebehoren zijn bij Verpakking Voordeel in een handomdraai te bestellen. Middels 1 klik op de knop voegt u de gewenste producten toe aan uw winkelmandje waarna u uw bestelling veilig kunt afrekenen via betrouwbare betaalmethodes als iDeal en overboeking. Tevens is contant betalen mogelijk wanneer u uw bestelling komt afhalen bij onze afhaallocatie in Bleiswijk. Uw luchtkussen/bubbeltjes enveloppen afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft of Pijnacker-Nootdorp?

Heeft u een product gezien dat u nodig heeft, maar zou u deze graag in een grotere of kleinere hoeveelheid bij ons willen afnemen? Kies dan voor de Bestelling op Maat bij Verpakking Voordeel. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Neem snel contact met ons op via (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in om met onze medewerkers van de klantenservice de opties te ontdekken!
Luchtkussenenveloppen afmetingen – Verpakking Voordeel

Type luchtkussenenvelop

Binnenmaat

Buitenmaat

Luchtkussen envelop A1 / 11

110 x 165 mm

130 x 175 mm

Luchtkussen envelop B2 / 12

120 x 215 mm

140 x 225 mm

Luchtkussen envelop C3 / 13

150 x 215 mm

170 x 225 mm

Luchtkussen envelop D4 / 14

180 x 265 mm

200 x 275 mm

Luchtkussen envelop E5 / 15

220 x 265 mm

240 x 275 mm

Luchtkussen envelop F6 / 16

220 x 340 mm

240 x 350 mm

Luchtkussen envelop H8 / 18

270 x 360 mm

290 x 370 mm

Luchtkussen envelop K10 / 20

350 x 470 mm

370 x 480 mm

Luchtkussen envelop CD

170 x 160 mm

200 x 175 mm

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel