Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Luchtkussen enveloppen

Toont alle 9 resultaten

Luchtkussen enveloppen online bestellen

Luchtkussen enveloppen voordelig online bestellen? Bij Verpakking Voordeel bent u aan het juiste adres. Wilt u kleine en/of kwetsbare producten versturen aan uw klanten? Is het daarnaast belangrijk dat het gewicht van uw zending laag blijft? Wilt u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het verpakken van uw zendingen? Dan is een luchtkussen envelop de ideale oplossing voor het versturen van uw orders. Hieronder leggen wij uit waarom de bubbeltjes envelop één van de meest gebruikte verpakkingsmaterialen is. Daarnaast helpen wij u bij het vinden van het juiste formaat.

Bubbeltjes enveloppen online kopen

Luchtkussen enveloppen, ook wel bubbeltjes enveloppen genoemd, worden gebruikt om uiteenlopende goederen mee te verzenden. Waarschijnlijk kunt u luchtkussen enveloppen goed gebruiken als u verkoper bent van boeken, telefoonhoesjes, oplaadkabels, opladers, Cd’s en Dvd’s, sieraden en meer. Als het aantal bestellingen hoog is en een laag gewicht van uw zending belangrijk, dan is de luchtkussen envelop ideaal. Het verpakken gaat in een handomdraai en door het dunne maar stevige papier en plastic blijft het gewicht laag.

Luchtkussen enveloppen in diverse afmetingen

De luchtkussen enveloppen in ons assortiment zijn gemaakt van stevig 80 grams kraftpapier. Het kraftpapier is voorzien van het FSC-keurmerk, wat betekent dat er enkel gebruik is gemaakt van hout uit verantwoorde bossen. De luchtkussentjes aan de gehele binnenzijde van de envelop beschermen uw producten tijdens het verzendproces tegen schokken. Uw klanten kunnen het plastic eenvoudig verwijderen uit de bubbeltjes envelop, waardoor het verpakkingsmateriaal 100% recyclebaar is. Door de permanente sluitstrip aan het uiteinde van de envelop bent u ervan verzekerd dat de inhoud goed afgesloten is.

In ons assortiment vindt u luchtkussen enveloppen in verschillende afmetingen. De luchtkussen enveloppen worden vrijwel altijd gebruikt voor het versturen van relatief platte producten via de brievenbuspost. Voor het versturen van uw orders via de brievenbuspost bent u gebonden aan een aantal eisen van de postorderbedrijven. Hierbij zijn voornamelijk het gewicht en het formaat belangrijk. De envelop mag niet te groot of te klein zijn en hoe hoger het gewicht, hoe hoger de verzendkosten. Een luchtkussen envelop is het lichtste verpakkingsmateriaal dat wel nog voldoende bescherming biedt. De verzendkosten blijven hierdoor beperkt. PostNL hanteert daarbij een maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm voor brievenbuspost. Onze type A/11, B/12, C/13, D/14, E/15, F/16 en CD luchtkussen enveloppen kunt u dus gewoon via brievenbuspost verzenden naar uw klanten. De overige types bubbeltjes enveloppen verzendt u via pakketpost.

Waarschijnlijk gaat bij veel van uw klanten de voorkeur uit naar het versturen via de brievenbuspost. Voor deze poststukken hoeven zij namelijk niet thuis te blijven in tegenstelling tot de orders die via de pakketpost verstuurd worden. De postorderbedrijven bezorgen brievenbuspost vrijwel altijd binnen 24 uur de zending bij uw klant.

Als u veel orders per dag verwerkt, dan is de snelheid waarmee u kunt inpakken ook belangrijk. De luchtkussen enveloppen zijn dan zeer geschikt. U plaatst het product in de envelop en het enige dat u dan nog hoeft te doen is de luchtkussen envelop afsluiten met de zelfklevende plakstrip. De bubbel envelop is samen met onze verzendzakken de meest eenvoudige verzendverpakking in het assortiment.

Type

Binnenmaat

Buitenmaat

Gewicht

Luchtkussen envelop A1 / 11

110 x 165 mm

130 x 175 mm

5 gram

Luchtkussen envelop B2 / 12

120 x 215 mm

140 x 225 mm

8 gram

Luchtkussen envelop C3 / 13

150 x 215 mm

170 x 225 mm

10 gram

Luchtkussen envelop D4 / 14 

180 x 265 mm

200 x 275 mm

13 gram

Luchtkussen envelop E5 / 15

220 x 265 mm

240 x 275 mm

16 gram

Luchtkussen envelop F6 / 16

220 x 340 mm

240 x 350 mm

21 gram

Luchtkussen envelop H8 / 18

270 x 360 mm

290 x 370 mm

26 gram

Luchtkussen envelop K10 / 20

350 x 470 mm

370 x 480 mm

42 gram

Luchtkussen envelop CD

170 x 160 mm

200 x 175 mm

9 gram

Bubbel enveloppen bestellen bij Verpakking Voordeel

Bubbel enveloppen, verzenddozen, verzendzakken en toebehoren zijn bij Verpakking Voordeel in een handomdraai te bestellen. Middels 1 klik op de knop voegt u de gewenste producten toe aan uw winkelmandje waarna u uw bestelling veilig kunt afrekenen via betrouwbare betaalmethodes als iDeal, Bancontact en overboeking. Tevens is contant betalen mogelijk wanneer u uw bestelling komt afhalen bij onze afhaallocatie in Bleiswijk.

Bestelt u uw bestelling voor 17:00 uur, dan heeft u deze de volgende dag in huis!

Onze bubbel enveloppen bestellen

U kunt als particulier en bedrijf bij ons terecht voor zowel kleine als grote orders. Door de gunstige stapelkorting loopt de korting op de bubbeltjes enveloppen al snel op! Heeft u een product gezien dat u nodig heeft, maar zou u deze graag in een grotere of kleinere hoeveelheid bij ons willen afnemen? Kies dan voor de Bestelling op Maat bij Verpakking Voordeel. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Uw luchtkussen/bubbeltjes enveloppen afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft of Pijnacker-Nootdorp?

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier en dan helpen wij u graag!

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel