Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Golfkartonnen enveloppen

Toont alle 2 resultaten

Golfkartonnen enveloppen online bestellen

Golfkartonnen enveloppen voordelig online bestellen? Dan bent u bij Verpakking Voordeel helemaal aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u twee maten golfkartonnen enveloppen die uw producten beschermen tijdens het verzendproces. Bekijk hieronder snel het volledige assortiment golfkartonnen enveloppen van Verpakking Voordeel!

Enveloppen karton online kopen

Enveloppen van karton worden veel gebruikt door webshops. De enveloppen van karton bieden een goede bescherming tegen het beschadigen of breken van kwetsbare producten.
Doordat de enveloppen zijn gemaakt van stevig karton zijn deze niet makkelijk buigen. Hierdoor zijn ze ook ideaal voor het versturen van boeken, folders, stickervellen, kaarten etc., waar geen vouwen in mogen komen.
Door vouwlijnen rondom de envelop kunt u deze ook makkelijk vullen met dikkere producten. De zelfklevende strip aan de bovenzijde zorgt ervoor dus u de verpakking in een handomdraai afsluit.

Kartonnen enveloppen in twee maten

Kartonnen enveloppen vindt u in ons assortiment in twee maten. Beide maten zijn geschikt voor het versturen van uw producten via de brievenbuspost. Hierdoor beperkt u de verzendkosten en hoeven klanten niet thuis te zijn om het pakket aan te nemen. De maximale afmetingen voor brievenbuspost zijn: 38 x 26,5 x 3,2 cm.

Direct uw Golfkartonnen enveloppen bestellen

Wilt u uw kartonnen enveloppen afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Leidschendam-Voorburg? Heeft u in ons assortiment een product gezien dat u graag zou willen bestellen, maar zou u het product liever in een grotere of kleinere hoeveelheid willen afnemen? Neem dan snel contact met ons op via (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in. Wij verzorgen ook Bestellingen op Maat en ontdekken graag samen met u de mogelijkheden!

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel