Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Enveloppen

Toont alle 22 resultaten

Enveloppen online bestellen

Enveloppen online bestellen om uw producten in te verzenden? Dan bent u bij Verpakking Voordeel aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten en maten enveloppen in het assortiment, waarmee u veilig uw goederen kunt verzenden. Bekijk hieronder snel de enveloppen uit ons aanbod!

Enveloppen kopen online

Alhoewel veel zaken vandaag de dag via de digitale snelweg gaan, zijn enveloppen, verzenddozen en verzendzakken nog steeds onmisbaar voor uiteenlopende ondernemingen. Door de opkomst van webshops zijn we eigenlijk zelfs alleen maar meer luchtkussen- en bubbeltjesenveloppen gaan versturen.

Logisch. U wilt tenslotte dat uw producten veilig bij uw klant aankomen en de klant verwacht een product dat tip-top in orde is. Onze enveloppen bieden daarbij uitkomst.

De enveloppen in ons assortiment beschermen uw producten tijdens het verzendproces. De bubbeltjes aan de binnenzijde van de noppenfolie-enveloppen zorgen voor een dempende werking. De buitenkant van de envelop is gemaakt van stevig papier, waardoor de envelop niet snel zal beschadigen.

Uw producten inpakken met onze luchtkussen enveloppen is in een handomdraai gebeurd. Ze zijn voorzien van een handige plakstrip waarmee u de envelop eenvoudig veilig afsluit. De papieren buitenkant is zo ontwikkeld, dat u er gemakkelijk een adres op kunt schrijven of een label op kunt plakken.

De factuur of een paklijst toevoegen aan de envelop? Dat kan eenvoudig met onze paklijst enveloppen. Deze zijn voorzien van een stevige kleeflaag aan de achterzijde en beschermt uw paklijst of factuur tegen alle weersomstandigheden.

Onze enveloppen versturen naar uw klant

In ons assortiment vindt u diverse maten luchtkussen- en paklijstenveloppen. De meeste van deze enveloppen passen gewoon door de brievenbus van uw klant. En bovendien zijn ze licht van gewicht, waardoor u meestal met een paar postzegels uw producten al naar uw klant kunt versturen. Door het ideale formaat hoeven zij op het moment van bezorging bovendien niet thuis te zijn.

Onze enveloppen bestellen

Het bestellen van onze verpakkingsmaterialen via onze website is kinderlijk eenvoudig. In het productoverzicht hierboven ziet u ons complete assortiment aan luchtkussen- en paklijstenenveloppen. Per product ziet u de afmetingen en de inhoud. Met 1 klik op de knop voegt u de gewenste producten toe aan uw winkelmand waarna u veilig kunt afrekenen middels betrouwbare betaalmethodes.

Een product gezien wat u nodig heeft, maar wilt u in grotere of kleinere aantallen bestellen? Dan verzorgen we voor u graag een bestelling op maat. Neem telefonisch contact op met onze medewerkers van de klantenservice via  (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel