Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Enveloppen

Toont alle 22 resultaten

Enveloppen van Verpakking Voordeel

Enveloppen worden veel gebruikt als verpakkingsmateriaal door webshops. Bij Verpakking Voordeel kunt u verschillende soorten enveloppen bestellen waaronder de meest gebruikte envelop, namelijk de luchtkussen envelop. Deze Airpro luchtkussen enveloppen kunt u bestellen in tien verschillende formaten. Vier formaten luchtkussen enveloppen verkopen wij naast de standaard witte kleur ook in het bruin. Voor het versturen van platte producten die niet mogen kreukelen of beschadigen komt u uit bij onze golfkartonnen enveloppen. Wij verkopen deze in twee afmetingen. Voor het meesturen van facturen kunt u onze paklijstenveloppen gebruiken. U kunt de paklijstenveloppen bestellen in drie afmetingen. Naast de blanco paklijstenvelop verkopen wij iedere afmeting ook in een variant met hierop de tekst ‘documents enclosed’. 

Enveloppen geschikt voor de brievenbus 

Een belangrijke reden om enveloppen te bestellen is omdat deze brievenbusgeschikt zijn. Het voordeel voor u is dat de verzendkosten lager zijn en het voordeel voor uw klant is dat zij niet thuis hoeven zijn om het pakket in ontvangst te nemen. De afmetingen van een brievenbuspakket mogen maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm zijn. Een brievenbuspakketje mag niet meer dan 2 kilogram wegen. Zowel onze golfkartonnen enveloppen als onze luchtkussen enveloppen maat A tot en met G en CD zijn geschikt om te gebruiken als brievenbuspakje. Naast de lagere verzendkosten is ook het gebruiksgemak een voordeel van enveloppen. De luchtkussen envelop en de golfkartonnen envelop hebben namelijk beide een permanente plakstrip waarmee u de enveloppen eenvoudig sluit en u geen verpakkingstape nodig heeft. 

Luchtkussen enveloppen

Luchtkussen enveloppen worden ook wel bubbeltjes enveloppen genoemd. Dit komt doordat iedere envelop vanbinnen volledig gevuld is met noppenfolie. De luchtkussenfolie zorgt ervoor dat de producten die u verstuurt goed beschermd zijn tegen stoten. En of u nu op zoek bent naar kleine enveloppen of grote enveloppen, u kunt bij ons altijd wel een geschikte afmeting luchtkussen envelop bestellen. Onze kleinste afmeting is bubbel envelop A, deze envelop heeft een binnenmaat van 110 x 165 mm. Wilt u een grote luchtkussen envelop bestellen? Dan komt u uit bij bubbel envelop K. Deze envelop heeft een binnenmaat van 350 x 470 mm. 

Airpro bubbeltjes enveloppen

De bubbeltjes enveloppen die wij verkopen zijn van het merk Air Pro. Deze enveloppen zijn van sterk 80 grams FSC-kraftpapier gemaakt en hierdoor scheurvast. Het noppenfolie aan de binnenzijde van de bubbel envelop is eenvoudig te verwijderen en zo is de envelop 100% recyclebaar. De enveloppen zitten in een stevige kartonnen omdoos. Alle afmetingen luchtkussen enveloppen die wij verkopen zijn verkrijgbaar in het wit. Naast de witte enveloppen verkopen wij ook bruine luchtkussen enveloppen. Wilt u onze bruine Airpro envelop bestellen? Deze is verkrijgbaar in maat A tot en met D. De bruine kleur geeft uw bubbel envelop een duurzame uitstraling en valt net iets meer op tussen de andere pakketjes. 

Golfkartonnen enveloppen

Onze bruine golfkartonnen enveloppen bieden uw producten bescherming tegen scheuren en beschadigingen. Deze kartonnen enveloppen zijn bijvoorbeeld ideaal voor het versturen van kaarten of folders. De envelop is voor u gemakkelijk te sluiten met een permanente plakstrip. Ook heeft de envelop een gebruiksvriendelijke scheurstrip. Dit zorgt ervoor dat de enveloppen eenvoudig te openen zijn. De golfkartonnen enveloppen zijn per stuk te koop en verkrijgbaar in A5 formaat en A4 plus formaat

Paklijstenveloppen

Met onze paklijstenveloppen stuurt u eenvoudig de factuur en/of pakbon mee op uw bestellingen.  De paklijstenvelop is doorzichtig en is eenvoudig op een envelop, verzenddoos of verzendzak te plakken omdat deze zelfklevend zijn. De paklijstenveloppen zijn van plastic en hierdoor waterafstotend. Wanneer u de factuur extra wil laten opvallen kunt u ook kiezen voor de paklijstenveloppen met daarop de tekst ‘Documents enclosed’. Deze tekst staat op een rode streep waardoor deze nog meer opvalt. De paklijstenveloppen zijn verkrijgbaar in A5- formaat, A6 formaat en din long formaat. Din long is een A4-papier in drieën gevouwen. Alle drie de afmetingen verkopen wij blanco of met de opdruk ‘Documents enclosed’. De enveloppen zijn per 100 stuks verkrijgbaar. 

Enveloppen kopen

Wilt u voordelige enveloppen bestellen? Dit kan snel en eenvoudig. In het overzicht hierboven ziet u ons complete productoverzicht met luchtkussenenveloppen, golfkartonnen enveloppen en paklijstenveloppen. De enveloppen zijn per doos of per stuk te koop. U kiest de gewenste enveloppen en voegt deze toe aan uw winkelmand. Naast betalen via iDeal kunt u ook middels overboeking betalen. Wanneer u voor 17:00 bestelt, wordt het verpakkingsmateriaal dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven de € 200,- betaalt u geen verzendkosten. 

Enveloppen bestellen en afhalen

Wilt u uw bestelling niet bezorgd hebben, maar liever afhalen? Ook dat is mogelijk. In het bestelproces kunt u kiezen voor de optie ‘Afhalen’. Dit kan op iedere doordeweekse dag van 12:00 tot 17:30 en ook dezelfde dag nog. Wij zijn gevestigd op de Westbaan 270 in Moordrecht op het Gouwepark.  De afhaallocatie is gunstig gelegen, direct tussen de verbindingswegen van Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Als u uw bestelling afhaalt, kunt u ook contant betalen of pinnen. 

Bestelling op maat

Een product gezien wat u nodig heeft, maar wilt u in grotere of kleinere aantallen bestellen? Of wilt u uw product laten bedrukken?  Dan verzorgen we voor u graag een bestelling op maat. Neem telefonisch contact op via  (+31) (0)6-17 81 63 72 of vul het online contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel