Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Betalen


Veilig betalen bij webshop verpakkingsmateriaalHet gehele betaalproces is SSL-beveiligd. Hierdoor zullen alle gegevens vertrouwelijk blijven en niet toegankelijk zijn voor derden. De geplaatste bestelling kunt u eenvoudig en snel op verschillende manieren betalen.

Betalen met iDEAL

iDEAL is de nummer één betaalmethode in Nederland. Nadat u voor de iDEAL betaalmethode heeft gekozen en de bestelling heeft bevestigd, kunt u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u in de vertrouwde omgeving van uw bank terecht. Na het betalen wordt u teruggestuurd naar deze website en ontvangt u een bevestiging in uw mailbox.

iDEAL werkt samen met: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Betalen via overboeking

U kunt er ook voor kiezen om de betaling via een overboeking te voldoen. Nadat u de betaalmethode ‘Overboeking’ kiest en de bestelling bevestigt, ontvangt u de gegevens die u in de overboeking dient in te vullen.

Nadat u de overboeking heeft gedaan en de gegevens en het bedrag juist zijn ingevuld, wordt automatisch uw overboeking aan uw bestelling gekoppeld. Indien iets niet juist is ingevuld, wordt het bedrag automatisch naar u teruggeboekt.

Deze veilige en handmatige overboeking loopt geheel via uw eigen vertrouwde bankomgeving.

Contant

Indien u uw bestelling wilt ophalen kunt u ook contant betalen.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel