Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Afhalen


Verpakking afhalen in Den Haag

Uw verpakkingsmateriaal afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Pijnacker-Nootdorp of bedrijventerrein Forepark?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u haast heeft bij uw aankoop. Een dag wachten op de postbezorger is bij ons niet nodig. Uw bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald op twee locaties. Deze locaties zijn gelegen in Den Haag (Ypenburg) en in Bleiswijk – Prisma Bedrijvenpark (nabij het Silverdome in Zoetermeer).

Maandag t/m vrijdag afhalen

U kunt uw bestelling ophalen op maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:00 uur op ons afhaaladres in Bleiswijk. Voor het afhalen in Den Haag (Ypenburg) kunt u contact opnemen om een afspraak te maken.

Prisma Bedrijvenpark
Prismalaan West 77
2665 PC Bleiswijk
Maandag t/m vrijdag (14:00 – 18:00 uur)

Den Haag (Ypenburg)
Maandag t/m vrijdag (op afspraak)

Gunstige ligging

Beide afhaallocaties zijn zeer gunstig gelegen, direct tussen de verbindingswegen van Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Woont of werkt u in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Pijnacker-Nootdorp of bedrijventerrein Forepark? Dan is ophalen een kleine moeite!

Hoe werkt het?

Het bestelproces voor het afhalen van een bestelling verloopt hetzelfde als voor het laten bezorgen van een bestelling. Gedurende het bestelproces kunt u aangeven dat u de bestelling wilt afhalen. Vervolgens kunt u kiezen voor direct online betalen of contant betalen bij afhalen.

Wij zorgen er dan voor dat de bestelling voor u klaar staat.

Wilt uw bestelling liever telefonisch doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. U kunt uw bestelling dan contant betalen op één van onze afhaallocaties.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel