Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Afhalen


Verpakking afhalen in Den HaagUw verpakkingsmateriaal afhalen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Pijnacker-Nootdorp of bedrijventerrein Forepark?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u haast heeft bij uw aankoop. Een dag wachten op de postbezorger is bij ons niet nodig. Uw bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald op twee locaties. Deze locaties zijn gelegen in Den Haag (Ypenburg) en bedrijventerrein Oostambacht / Nieuweveen Nootdorp (nabij Van der Valk).

Maandag t/m vrijdag afhalen

U kunt uw bestelling ophalen van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur. In ons magazijn is niet op ieder moment van de dag iemand aanwezig. Neem voor het afhalen van een bestelling daarom eerst even contact op.

Gunstige ligging

Beide afhaallocaties zijn zeer gunstig gelegen, direct tussen de verbindingswegen van Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer (Knooppunt Prins Clausplein). Woont of werkt u in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Pijnacker-Nootdorp of bedrijventerrein Forepark? Dan is ophalen een kleine moeite!

Hoe werkt het?

Het bestelproces voor het afhalen van een bestelling verloopt hetzelfde als voor het laten bezorgen van een bestelling. Gedurende het bestelproces kunt u aangeven dat u de bestelling wilt afhalen. Vervolgens kunt u kiezen voor direct online betalen of contant betalen bij afhalen.

Voor of na het plaatsen van de bestelling kunt u contact opnemen via (+31) (0)6-17 81 63 72 om een afspraak te maken wanneer u langs wilt komen. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling voor u klaar staat.

Wilt uw bestelling liever telefonisch doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. U kunt uw bestelling dan contant betalen op één van onze afhaallocaties.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel