Verpakking Voordeel - De webwinkel voor verpakkingsmaterialen
Boven 200 euro gratis verzonden Morgen je verpakkingmateriaal in huis Verpakking Voordeel is telefonisch bereikbaar

Afhalen


Verpakking afhalen in Den Haag

Uw verpakkingsmateriaal afhalen in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Pijnacker-Nootdorp of bedrijventerrein Forepark?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u haast heeft bij uw aankoop. Een dag wachten op de postbezorger is bij ons niet nodig. Uw bestellingen kunnen worden afgehaald in Moordrecht – Gouwe Park.

Maandag t/m vrijdag afhalen

U kunt uw bestelling ophalen op maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:30 uur op ons afhaaladres in Moordrecht.

Gouwe Park
Westbaan 270
2841 MC Moordrecht
Maandag t/m vrijdag (12:00 – 17:30 uur)

Gunstige ligging

De afhaallocatie is gunstig gelegen, direct tussen de verbindingswegen van Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Woont of werkt u in de omgeving van Den Haag, Bleiswijk, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Pijnacker-Nootdorp of bedrijventerrein Forepark? Dan is ophalen een kleine moeite!

Hoe werkt het?

Het bestelproces voor het afhalen van een bestelling verloopt hetzelfde als voor het laten bezorgen van een bestelling. Gedurende het bestelproces kunt u aangeven dat u de bestelling wilt afhalen. Vervolgens kunt u kiezen voor direct online betalen of contant betalen bij afhalen.

Wij zorgen er dan voor dat de bestelling voor u klaar staat.

Wilt uw bestelling liever telefonisch doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. U kunt uw bestelling dan contant betalen op één van onze afhaallocaties.

Alle producten in voorraad Verpakking voor particulieren en bedrijven Bestelling afhalen bij Verpakking Voordeel